درحال انتقال

اپلای بُرد | پلتفرم اپلای دانشجو | ApplyBoard

امروزه دانشجویان زیادی قصد ادامه تحصیل و مهاجرت به کشورهای پیشرفته دارند و البته جمعیت زیادی خواهان تحصیل در کشورهای انگلیسی زبان مانند استرالیا، کانادا و آمریکا هستند. در این راستا شرکت‌ها و سایت‌های مختلفی در زمینه اعزام دانشجو به خارج یا مشاوره و ایجاد نیازهای قانونی دانشجویان فعال هستند. در این مقاله متوجه خواهید شد که سایت و استارت آپ ApplyBoard (اپلای برد) چیست و چگونه به یکی از بهترین سایت‌های اعزام دانشجو به دانشگاه‌های معتبر در سرتاسر دنیا تبدیل شده است.

اپلای برد - مارتین بصیری - استارت آپ

استارتاپ «اپلای برد» (Applyboard) که ۳ برادر ایرانی موسس آن هستند موفق شد با وجود بحران کرونا ۷۵ میلیون دلار سرمایه جذب کند و با بیش از یک میلیارد دلار ارزش، به کلوپ استارتاپ‌های یونیکورن فناوری آموزشی ملحق شود.

وب سایت رسمی: Farsi Contact | ApplyBoard

اگر دانشجو هستید و قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارید، حتماً نام اپلای برد به گوشتان خورده؛ سایتی که سال ۲۰۱۵ توسط برادران ایرانی ساکن کانادا تأسیس شده و از آن زمان تاکنون به دانشجویان بین المللی برای گرفتن پذیرش از دانشگاه‌ها کمک می‌کند. این سایت در مدت پنج سال فعالیتش به بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو از ۱۱۰ کشور دنیا برای اخذ پذیرش از دانشگاه‌ها کمک کرده و می‌گوید سال گذشته ۳۰۰ میلیون دلار درآمد داشته است

استارتاپ اپلای برد (ApplyBoard) در سال ۲۰۱۵ توسط سه برادر ایرانی با نام خانوادگی بصیری با هدف کمک و مشاوره به دانشجویان برای تحصیل در کشورهای توسعه یافته، در کانادا تاسیس شد. از سال ۲۰۱۵ تاکنون خدمات پذیرش از دانشگاه‌های کشورهای انگلیسی زبان را به متقضایان از سرتاسر دنیا می‌دهد و در سال ۲۰۱۹ یکی از استارتاپ‌های کانادا شناخته شد که سریع‌ترین رشد را داشته است.

استارتاپ برادران ایرانی جدیدترین یونیکورن کانادا؛ «اپلای برد» ۱.۴ میلیارد دلار ارزش دارد

حالا این استارتاپ ۷۵ میلیون دلار سرمایه جذب کرده و با ارزش‌گذاری جدید ۱.۴ میلیارد دلاری، به کلوپ استارتاپ‌های یونیکورن فناوری آموزشی (Edtech) پیوسته است. «مارتین بصیری»، هم‌موسس اپلای برد به «تک کرانچ» می‌گوید راند سرمایه گذاری اواخر ماه مارس و در بحبوحه بحران کرونا در کانادا انجام شده و نشان می‌دهد استارتاپ‌های فناوری آموزشی با وجود بحران کرونا می‌توانند عملکرد قابل قبولی داشته باشند.

بیشتر استارتاپ‌های یونیکورن فناوری آموزشی مثل Udemy و Duolingo، در فضای کسب و کار به مصرف کننده (B2C)  فعالیت می‌کنند، ولی موفقیت اپلای برد نشان می‌دهد که این قبیل استارتاپ‌ها در مدل کسب و کار به کسب و کار (B2B) نیز می‌توانند درامد بالایی کسب کنند.

همه گیری کرونا میلیون‌ها دانشجو را وادار کرده تا از راه دور درس بخوانند و شرکت‌های فناوری را نیز برای امکان تحصیل از راه دور به تکاپو انداخته است. بصیری می‌گوید ثبت نام مدارس و دانشگاه‌ها در اپلای برد رشد ماه به ماه ۲۰۰ درصدی داشته است.

این راند سرمایه گذاری به رهبری شرکتی به نام «Drive Capital» انجام شد. از دیگر شرکت کنندگان در این راند می‌توان به Fidelity Investments Canada ULC و Business Development Bank of Canada اشاره کرد. اپلای برد ۴۰۰ کارمند دارد و قصد دارد ۱۰۰ نیروی جدید استخدام کند.

هم اکنون ۱۰۰ هزار دانشجو از ۱۱۰ کشور دنیا از خدمات این سایت استفاده می‌کنند و طی این پنج سال، تعداد کارمندان شرکت به بالای ۴۰۰ نفر رسیده است. یکی از برتری‌های سایت ApplyBoard این است که از دانش هوش مصنوعی (Machine Learning) برای کل فرایند درخواست پذیرش دانشجویان استفاده می‌کنند و به همین دلیل دانشجویان با پر کردن فیلد مربوط به مهارت‌ها و تقاضاهایشان، به جدید‌ترین اطلاعات دانشگاهی مطابق با شرایط خود دست پیدا می‌کنند.

سرویس‌های سایت ApplyBoard

شما به این سطح از محتوا دسترسی ندارید و یا وارد اکانت خود نشدید. بخشی از محتوا مختص اعضاء و مشترکین می‌باشد.

ورود یا عضویت

restricet content notice 3 دیزاین کلاب

خرید یا تمدید اشتراک | ورود یا عضویت

.: برای دانلود کاتالوگ آشنایی بامحتوای دیزاین کلاب اینجا کلیک کنید :.

مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

‫2 نظر

  • علی محمودی

    سلام،نحوه کار شما چگونه است؟لطفا پروسه دریافت ویزای تحصیلی را توضیح دهید.چه مدارکی لازم است؟هزینه ش چقدر است؟نحوه پرداخت و….
    با سپاس علی محمودی.تهران

    1402-06-07 در 9:54 ب.ظ
    • تحریریه

      کاربرگرامی <strong>دیزاین کلاب</strong> صرفا استارت آپ ها را معرفی و بررسی می‌نماید. جهت توضیحات بیشتر به آدرس رسمی سایت (<a href="https://www.applyboard.com/services/farsi-contact&quot; target="_blank" rel="noopener nofollow ugc">لینک+</a>) مراجعه کنید.

      1402-06-08 در 9:24 ق.ظ