مگامنو

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

سرویس مالی پی پل | PayPal

حتما برای شما هم پیش آمده که بخواهید از سایتی خرید کنید یا در سایتی اشتراکی ایجاد کنید و ندانید بهترین و مطمئن‌ترین روش برای پرداخت هزینه کدام است. وقتی می‌خواهید پرداختی در سایت خارجی انجام دهید، معمولا روش‌های مختلفی به شما پیشنهاد می‌شود، مثل استفاده از کیف پول پی پال، کارت‌های اعتباری و… البته استفاده از پی پال فقط مختص پرداخت نمی‌باشد، بلکه کاربردهای زیاد دیگری نیز دارد که در ادامه به آن‌ها پرداخته می‌شود.

در این مقاله به طور کامل به بررسی صفر تا صد پی پال می‌پردازیم و شما با خواندن آن می‌آموزید که پی پال (Paypal) چیست، چه کاربردهایی دارد و چرا به عنوان بهترین روش پرداخت انتخاب شده است.

پیش نیاز: فین تک چیست؟

پِی‌پال (به انگلیسی: PayPal) یک شرکت آمریکایی است که در زمینه تجارت الکترونیکی (فین تک|FineTech ) و سامانه انتقال وجه الکترونیکی آن فعالیت می‌کند. سامانهٔ پی‌پال پرداخت و انتقال وجه را از طریق اینترنت و به صورت آنی ممکن می‌سازد و جایگزین مناسبی برای شیوه‌های سنتی نقل و انتقال وجه نقد همانند چک و حواله پولی است. پی‌پل یکی از بزرگترین شرکت‌های پرداخت الکترونیکی در سرتاسر جهان است.
پی‌پل در سال ۱۹۹۸ تأسیس شد و عرضه اولیه سهام این شرکت در سال ۲۰۰۲ اتفاق افتاد.

paypal - استارت آپ پی پل

پی پال (Paypal)، یک روش بسیار سریع و راحت برای ارسال و دریافت پول به صورت آنلاین می‌باشد. شما می‌توانید با استفاده از پی پال برای خانواده، دوستان، فروشگاه‌های آنلاین و سایت‌های حراجی مثل eBay پول انتقال دهید.

در واقع، با استفاده از پی پال می‌توانید با سریع‌‌ترین حالت ممکن و بیشترین امنیت، تنها با وارد کردن حساب ایمیل و پسورد به حساب مورد نظرتان پول انتقال دهید. این امر باعث محبوبیت بیش از حد پی پال در میان رقبا و کاربرانش شده است. امروزه درگاه پرداختی پی پال به قدری امن شده که امکان سرقت و دزدی دارایی‌های شما را تقریبا به صفر می‌رساند.

استفاده از پی پال چه مزایایی دارد؟

کاربری ساده

پی پال دارای کاربری آسان می‌باشد و استفاده از آن هم برای خرید و هم پرداخت در کسب و کارها به راحتی انجام می‌شود. در واقع فقط با لینک کردن یک کردیت کارت به حساب پی پال خود می‌توانید عملیات برداشت، افزایش اعتبار و سایر تراکنش‌ها را انجام دهید.

ثبت تراکنش‌ها

تراکنش‎های مختلف در پی پال ثبت شده و شما می‌توانید با رفتن به صفحه مربوط به آن، به همه معاملات خود دسترسی داشته باشید. در واقع این باعث می‌شود تا بتوانید بدون هیچ نگرانی بر حساب خود نظارت و فاکتورهای مربوطه را دریافت کنید.

قابلیت استفاده در موبایل

پی پال علاوه بر استفاده بر روی دسکتاپ، دارای اپلیکیشن نیز می‌باشد و استفاده از آن راحت‌تر است. در واقع با استفاده از اپلیکیشن پی پال، هر جا و هر زمان می‌توانید تراکنش انجام دهید.

داشتن تخفیف‌های ویژه برای کاربران ماندگار

از قابلیت‌های دیگر استفاده از کیف پول پی پال، این است که برای مشتریان وفادار و ماندگار خود تخفیف‌های ویژه‌ای در نظر می‌گیرد.

کاربردهای پی پال چیست؟

این محتوا فقط برای کاربران وارد شده است.لطفا برای مشاهده این مطلب وارد شوید.

گستره فعالیت

امروزه پی‌پال در ۱۹۰ بازار فعالیت می‌کند و بیش از ۲۳۲ میلیون حساب دارد که بیش از ۸۷ میلیون آن فعال هستند. پی‌پال به مشتریان اجازه می‌دهد تا به ارسال، دریافت و نگهداری پول در ۲۴ ارز مختلف بپردازند. پی‌پال در ۲۱ کشور دفتر منطقه‌ای دارد.

قابل ذکر است که شرکت پی پال به تبعیت از قوانین ایالات متحده در زمینه تحریم ایران، به کاربران داخل ایران سرویس دهی نمی‌کند. در فروردین ماه ۱۳۹۴ دولت آمریکا، پی‌پل را به علت نقض تحریم‌های ایران و چند کشور دیگر هفت میلیون دلار جریمه کرد.

کشورهای ایران، سوریه، سودان، کوبا، میانمار و همچنین کشورهایی که در فهرست تحریم‌های اقتصادی ایالات متحده هستند از دریافت خدمات از طریق پی پال محروم هستند

کارمزدهای پی پال

پی پال برای انجام کارهایی مثل خرید کردن، از کاربران کارمزدی دریافت نمی‌کند ولی برای سایر خدماتی که انجام می‌دهد بسته به نوع آن هزینه متفاوتی دریافت می‌کند. مثلا برای انتقال وجه استاندارد از حساب متصل به پی پال کارمزدی دریافت نمی‌شود ولی برای انتقال وجه فوری باید 1 درصد از موجودی حساب و حدود 10 دلار کارمزد پرداخت کنید.

همچنین اگر با استفاده از حساب پی پال بخواهید برای شخص دیگری که حساب پی پال دارد، پول واریز کنید به صورت رایگان انجام می‌شود و همین باعث محبوبیت پی پال، به عنوان یک شبکه جهانی در بین رقبایش شده است.

کارمزد پی پال در حالت استاندارد

کارمزد تراکنش پی پال بستگی به این دارد که داخل امریکا باشید یا خیر. اگر در داخل امریکا تراکنش مالی خود را انجام دهید علاوه بر مقدار ثابت 30 سنت باید حدود 2.9 در صد از مبلغ کل را برای کارمزد پرداخت کنید. در صورتی که داخل کشوری غیر از امریکا از پی پال استفاده می‌کنید، کارمزد پی پال، بسته به ارز مورد استفاده متفاوت است. کارمزد آن هم به مقدار 4.4 درصد مبلغ کل می‌باشد.

کارمزد انتقال وجه پی پال

کارمزد انتقال وجه در امریکا و کشوری دیگر متفاوت است. داخل کشور امریکا برای انتقال وجه باید 2.9 درصد از مبلغ کل و 30 سنت کارمزد پرداخت کنید. ولی کارمزد انتقال وجه برای سایر کشورها 0.3 تا 3.9 درصد متغیر است و مقدار آن بسته به ارز مورد نظر و مقدار وجهی که قصد انتقال آن را دارید متفاوت است.

سقف انتقال وجه در پی پال

حداقل و حداکثر مقداری که با پی پال می‌توان تغییر داد با توجه به معیارها و بازخوردهای کاربران متفاوت است. در حال حاضر این مقدار از 10 تا 10 هزار دلار متغیر می‌باشد و برای انتقال مبالغ بیشتر پیشنهاد می‌شود از وسترن یونیون استفاده کنید.

کارمزد پی پال برای خرید آنلاین

تصور بسیاری از افراد در مورد پی پال، این است که فقط برای خرید آنلاین می‌توان از آن استفاده کرد. در حالت عادی و معمولی وقتی شما از فروشگاهی استفاده می‌کنید نیازی به پرداخت کارمزد ندارید، مگر این که ارز موجود در حساب با ارز مقصد متفاوت باشد.

در این صورت باید کارمزد پرداخت کنید که البته مقدار آن زیاد هم نیست. با استفاده از حساب پی پال، علاوه بر کشور خود از 25 کشور دیگر می‌توانید مشتری داشته باشید. هم چنین شما با داشتن حساب پی پال، می‌توانید در کشور خود زندگی و برای کشور دیگری کار کنید و به اصطلاح فریلنسر باشید و حقوق خود را دریافت نمایید. پس داشتن حساب پی پال با وجود اینکه کارمزد دریافت می‌کند، ولی ارزشش را دارد.

شارژ پی پال با کردیت کارت

برای شارژ و وریفای کردن حساب پی‌پال هر یک از شما باید دارای یک کردیت کارت باشید. کردیت کارت‌ها انواع ویزا کارت و مسترکارت فیزیکی و مجازی را شامل می‌شوند. دو نکته‌ای که در مورد کارت‌های مجازی باید توجه کنید این است که کارت‌های مجازی فقط برای افتتاح حساب و وریفای پی‌پال قابل استفاده هستند. به این منظور که گیفت کارت‌‌ها قابلیت دریافت حواله را ندارند و فقط یک بار شارژ می‌شوند.

نکته دوم در مورد پی پال این است که افتتاح حساب و وریفای آن تنها با استفاده از گیفت کارت ویزا کارت مجازی قابل انجام است و با همه گیفت کارت‌ها نمی‌توان به وریفای حساب پی پال، اقدام نمود.

برای دریافت حساب پی پال به افتتاح یک حساب ارزی نیاز دارید که همراه با کارت‌های اعتباری متصل به حساب قابل دریافت هستند. با وجود منع بودن ایرانیان در افتتاح حساب بین المللی از طریق ایرانیکارت و خدمات آن می‌توان به آن دست یافت.

دلایل لیمیت شدن حساب پی پال

قبل از استفاده از پی پال، باید ابتدا با شرایطی که باعث مسدود شدن حساب پی پال می‌شود آشنا شوید. چرا که در صورت لیمیت شدن حساب پی پال، مراحل اصلاح آن بسیار سخت و زمان‌بر است. بنابراین در این بخش می‌خواهیم شما را با دانستن این موارد برای جلوگیری از بسته شدن حساب پی پال، آشنا کنیم.

به چه دلایلی حساب پی پال لیمیت می‌شود؟

مواردی که باعث لیمیت شدن حساب پی پال می‌شود به شرح زیر می‌باشد:

  • پی پال شک کند شخص دیگری غیر از شما وارد حسابتان شده است و برای حفظ امنیت اکانت شما آن را بسته و پیغامی را به ایمیل شما ارسال خواهد کرد.
  • از حساب پی پال خود برای پرداخت در سایت‌های پورنوگرافی استفاده کنید.
  • از حساب پی پال خود برای خرید استفاده کنید.
  • وقتی از بانکی که دبیت کارت یا کردیت تهیه کردید، اعلام کند شما از راه غیر مجازی درآمد دارید.
  • پس از ایجاد حساب کاربری جدید، مبلغ قابل توجهی به حساب شما واریز شود. در این صورت برای کسب اطمینان از قانونی بودن آن، حساب شما را لیمیت می‌کند.
  • زمانی که اکانت شما مدت‌ها به روز نشده باشد و تراکنش مالی شما صفر باشد.
  • وقتی اکانت ساخته شده شما، پس از مدت‌ها همچنان وریفای نشده باشد.
  • شخص حقیقی یا حقوقی گزارشی را از شما برای پی پال ارسال نماید که در آن ذکر شود شما فعالیت غیر قانونی انجام می‌دهید.
  • مبلغی به حساب شما واریز گردد که بسیار بیشتر از تراکنش‌های حسابتان باشد.
  • در صورت بی احترامی به کارکنان و پشتیبانان پی پال، حساب شما مسدود خواهد شد.
  • در صورتی که پی پال شک کند شما بیشتر از یک حساب در آنجا باز کرده‌اید حساب‌ شما مسدود خواهد شد.
  • در صورتی که کسی تجربه خوشایندی در معامله با شما نداشته باشد و از شما به پی پال شکایت کند، حساب شما را مسدود می‌کند.
  • وقتی تقاضای لغو و بازگشت پولی را که از طریق حساب پی پال خود انجام داده‌اید قبل از اطلاع به پی پال به بانک ارسال کنید.
  • اگر پی پال شک کند شما از ترفندهایی استفاده می‌کنید که کارمزدهای آن را پرداخت نکنید.
  • زمانی که پی پال شک کند، شما مانند یک دلال پرداخت افراد دیگر را انجام می‌دهید.
  • زمانی که حساب شما کاری است و سایت شما مطلبی را داشته باشد مبنی بر این که مطالبتان مطابق سیاست‌های پی پال نمی‌باشد.
  • زمانی که از دبیت کارت شما در کشور یا منطقه دیگری استفاده شود. مثلا خود شما به کشور دیگری سفر کنید و در آنجا از کارتتان استفاده نمایید. در این صورت پی پال شک را بر دزدیده شدن کارت شما گذاشته و حساب شما را مسدود می‌کند.
  • زمانی که شکایتی از جانب شما یا شخصی صورت گیرد ولی در نهایت شما به عنوان مقصر شناخته شوید.
  • پرداخت‌های خود را در موعد مقررش انجام ندهید.
  • از یک اکانت وریفای نشده استفاده نمایید.
  • از طرف پی پال، به شماره تلفن شما تماس گرفته شود و تلفن مسدود باشد و پاسخگو نباشید.
  • از مکانی به حساب پی پال خود متصل شوید که در آن مکان فردی حساب پی پال لیمیت شده داشته باشد.
  • پی پال شک کند شما عضو خانواده‌ای هستید که در آن سابقه فعالیت غیرقانونی وجود داشته است.
  • فعالیت اقتصادی شما از جانب پی پال، پر ریسک در نظر گرفته شود.
  • تلفنی که در پی پال ثبت می‌کنید، قبلا برای ایجاد حساب پی پال دیگری ثبت شده باشد.
  • مطالبی در مکان‌های عمومی علیه پی پال، منتشر کنید.
  • مشخصات فردی و آدرس شما بسیار شبیه به اکانت دیگری باشد.
  • اطلاعات خواسته شده از جانب پی پال را در اختیار آن قرار ندهید.
  • زمانی که پی پال متوجه استفاده شما از VPN شود.
  • از پی پال برای ارسال پول به کشورهایی استفاده نمایید که پی پال آن‌ها را تحریم کرده است.
  • تراکنش مالی شما به قدری بالا باشد که پی پال شما را یک کلاهبردار یا دزد در نظر بگیرد.
  • در طی 24 ساعت بیشتر از 2500 دلار تراکنش انجام دهید.

دوستش داشتید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *