حرفه طراحی خود را با محتوای به‌روز و متفاوت ما که باهدفِ پرورش مهارت‌ها و رها کردن خلاقیت ایجاد شده است، به سطح بعدی ببرید

مشترک شوید
فیدها

مدیریت پروژه با ترلو | Terllo

با گذر زمان روزبه‌روز بر تعداد مجموعه‌های تیمی مختلف و پروژه‌هایی که این مجموعه‌ها دریافت می‌کنند، افزوده می‌شود. در واقع فعالیت‌های پروژه محور امروزی هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی در حال افزایش هستند و همین امر استفاده از نرم‌افزارهای مدیریت پروژه نظیر ترلو را افزایش می‌دهد. 

در گذشته‌های نه چندان دور برای مدیریت یک پروژه، تقسیم وظایف بین اعضا و نظارت بر میزان پیشرفت پروژه از این مدیر منابع انسانی بود که باید برنامه‌ریزی می‌کرد. این موضوع، علاوه بر پیچیده بودن و روبرو شدن افراد با چالش‌های زیاد، باعث می‌شد تا زمان برنامه‌ریزی برای مدیریت پروژه و در نهایت زمان موردنیاز برای تحویل دادن پروژه افزایش یابد. علاوه بر این موضوع، اعضا به خوبی نمی‌توانستند با وظایفی که بر عهده دارند، منطبق شوند و کارهایشان را به نحو احسن انجام دهند. تمامی این مسائل منجر به این می‌شد که برخی از پروژه‌ها در زمینه‌های متنوع، با شکست روبرو شده و اعضا نتوانند آن را با موفقیت کامل به پایان برسانند.

Trello Statistics نرم افزار ترلو دیزاین کلاب

ترلو یک پلتفرم مدیریت هماهنگ پروژه است. این نرم افزار، که هم نسخه تحت وب و هم اپلیکیشن دارد، برای مدیریت و راهبرد پروژه یا برنامه‌های شخصی و عمومی، به‌صورت کاملا هماهنگ طراحی شده است. 

البته این برنامه فقط یک ابزار مدیریت برای وظایف محیط کار و تکالیف حرفه‌ای نیست، بلکه به‌طور گسترده برای برنامه‌ریزی‌های شخصی، از برنامه‌ریزی برای تعطیلات گرفته تا مراسم عروسی، کارایی دارد؛ بنابراین، به‌‌هیچ‌وجه نباید آن را یک ابزار خشک و جدی برای مدیریت پروژه در نظر بگیرید.

چرا استفاده از ترلو در حال افزایش است؟

با ورود امکانات دنیای دیجیتال و تکنولوژی الکترونیکی، وضعیت تغییر زیادی کرد. امروزه اکثر فعالیت‌های مدیریتی در شرکت‌ها و سازمان‌های مختلف به صورت کاملا الکترونیکی و توسط نرم‌افزارهای مناسب در این حوزه انجام می‌شود. می‌توان گفت که با توجه به شاخصه‌های مختلف، نرم افزار ترلو یکی از بهترین نرم افزارهای مدیریت تیم و پروژه است که به منظور مدیریت و سازماندهی پروژه‌ها و انجام فعالیت‌های مختلف،  طراحی شده است و امروزه بسیاری از مجموعه‌های مختلف از آن در طول انجام پروژه‌هایشان استفاده می‌کنند. در ادامه به معرفی نرم افزار trello می‌پردازیم و علاوه بر ذکر کاربردهای جذاب این برنامه، نحوه ایجاد اکانت ترلو و چگونگی مدیریت کارها را با اپلیکیشن ترلو را به طور کامل شرح می‌دهیم.  حتما شما هم مانند سایر افرادی که به صورت شخصی یا گروهی در پروژه‌های مختلف فعالیت دارند، تمایل دارید تا با صرف کمترین وقت و انرژی پروژه‌هایتان را به اتمام برسانید. بدین منظور، نرم‌ افزار ترلو بهترین گزینه برای شما محسوب می‌شود که باید با نحوه کار با آن آشنا شوید.

معرفی جامع نرم افزار ترلو trello

[um_loggedin] طراحی نرم افزار ترلو یک فلسفه جالب دارد که بهتر است با آن آشنا شوید. مردم ژاپن در حوزه مدیریت کارها و پروژه‌هایشان اصطلاحی به نام کنبان(Kanban) دارند که در ابتدای هر فعالیت و پروژه‌ای که می‌خواهند آن را شروع کنند، ابتدا لیست کارهای لازم را به صورت ستونی مرتب(sort) می‌کنند تا با خیالی آسوده‌تر و اطمینان خاطر بیشتر بتوانند درک درستی از کارها و وظایفشان داشته باشند و سپس اقدام به انجام فعالیت‌های لازم می‌کنند. این فعالیت درواقع اصلی‌ترین ایده برای طراحی و توسعه نرم افزار ترلو بود تا افراد بتوانند پروژه‌های فردی و گروهی خودشان را با بازدهی بیشتری همراه کرده و فعالیتشان را به خوبی جلو ببرند. 

نسخه رایگان اپلیکیشن ترلو هم‌اکنون بیشتر از 50 میلیون کاربر فعال در سراسر جهان دارد که از امکانات این اپلیکیشن محبوب استفاده می‌کنند. هم‌اکنن شرکت ترلو یکی از زیرمجموعه‌های یک کمپانی استرالیایی به نام Atlassian است. نکته جالب اینجاست که نرم افزار ترلو که بیشتر مبتنی بر وب است، در اواسط سال 2011 توسط شرکت  Fog Creek Softwareارائه شد. با وجود اینکه اعضای این شرکت بسیار خلاق و خوش‌فکر بودند و زحمت زیادی برای توسعه نرم افزار ترلو کشیدند، اما بعدها امتیاز این شرکت در سال 2017 به شرکت Atlassian واگذار شد. 

با پیشرفت و توسعه امکانات نرم افزار trello و بهبود سایت ترلو، روش‌های قدیمی مانند نوشتن شرح وظایف اعضای یک تیم در روی کاغذ یا تخته و سایر روش‌ها، به طور کلی منسوخ شدند؛ بطوریکه همه کسب‌وکارهای مدرن امروزی که برای انجام پروژ‌ه‌های مختلف نیازمند وقت بیشتر و بازدهی بالاتری دارند، از نرم افزار ترلو برای پیشروی فعالیت‌هایشان استفاده می‌کنند. 

نرم افزار ترلو هم به صورت اپلیکیشن و هم به صورت نسخه تحت وب در دسترس کاربران مختلف قرار گرفته است. این اپلیکیشن، هم‌اکنون جزو جذاب‌ترین پلتفرم‌ها به منظور ایجاد هماهنگی و سازماندهی مناسب در انجام پروژ‌ه‌های تیمی می‌باشد. اگر کاربرد نرم افزار trello را تنها در مدیریت پروژه‌های کاری می‌بینید، جالب است بدانید که از نرم افزار ترلو می‌توانید به عنوان یک ابزار برای هماهنگ‌کردن کارهای مهم روزانه مانند فعالیت‌های لازم برای شرکت در مراسم عروسی، رفتن به دانشگاه، سپری‌کردن دوران تعطیلات و غیره استفاده کنید و به کارهای روزانه‌تان نظم و انضباط بیشتری بدهید.

نرم افزار ترلو به صورت کاملا ساده و کاربرپسند طراحی شده است و مواردی مانند ورود به این نرم‌افزار و عضویت در ترلو کاملا راحت و بدون مشکل خاصی انجام می‌شود که البته در ادامه این موارد را هم به طور مفصل مورد بررسی قرار می‌دهیم. شما تنها اگر با کاربردها و امکاناتی که در این پلتفرم محبوب در نظر گرفته شده است، آشنا شوید، به راحتی می‌توانید به سازماندهی صفرتا صدکارهای روزانه مخصوصا پروژه‌های کاری خود بپردازید.

کاربردهای ترلو

ابزار ترلو کاربردهای فراوانی دارد. در این بخش، تعدادی از کاربردهای این ابزار را بررسی می‌کنیم:

۱. برنامه‌ریزی روزانه

اگر باید کارهای مختلفی را در طول روز انجام دهید، بهتر است فهرستی از تمام آن‌ها داشته‌باشید. با استفاده از ترلو می‌توانید تمام وظایف و کارهای خود را در یک لیست قرار دهید؛ هم‌چنین، به شما این امکان را می‌دهد که از کارهایی که امروز باید انجامشان دهید، آگاه باشید.

۲. ردیابی زمان

لزوما ردیابی زمان نباید ساعت‌به‌‌ساعت انجام شود. در واقع، این روشی برای افزایش بهره وری شماست.

۳. سازمان‌دهی لیست مطالعه

اگر تعداد کاتالوگ‌ها و کتاب‌هایی که باید آن‌ها را مطالعه کنید، رو به افزایش است، می‌توانید برای هریک از آن‌ها کارتی درست کنید و از آن‌ها لیستی داشته‌باشید.

۴. برنامه‌ریزی تعطیلات

برای برنامه‌ریزی تعطیلات، باید درباره‌ی موارد بسیاری تصمیم گیری کنید. ترلو با ایجاد لیست‌هایی از فعالیت‌های روزمره، این کار را آسان‌تر می‌کند.

۵. مدیریت بودجه

ترلو می‌تواند در ایجاد یک برنامه‌ی مالی به شما کمک کند. می‌توانید در هر زمانی که خواستید، کارت جدیدی را درست کنید و میزان درآمد و هزینه‌ها را بررسی کنید.

۶. مدیریت پروژه با ترلو

مهم نیست که پروژه شما به چه رشته‌ای مرتبط است، ترلو می‌تواند به شما کمک کند. کافی است بورد خود را ایجاد کنید و لیست‌های متفاوتی را در آن قرار دهید. با انجام این کار می‌توانید کوچک‌ترین کارها را نیز مدیریت و بررسی کنید.

معایب ترلو

مختص مشترکین دیزاین کلاب. شما به این سطح محتوا دسترسی ندارید و یا وارد اکانت خود نشدید.

ورود یا نام نویسی 🔗

برای دسترسی به صدها درس و محتوای تخصصی در دیزاین کلاب شما نیاز به ثبت نام و تهیه اشتراک دارید.

تمدید یا تهیه اشتراک 🔗 | ورود یا نام نویسی 🔗

.:برای دانلود کاتالوگ آشنایی با محتوای دیزاین کلاب کلیک کنید:.

 

 

[/um_loggedin]

جمع بندی

مؤسس ترلو، میشل پریور (Michael Pryor)، محصول خود را «بوردهای پروژه با نوشته‌های چسبی قدرت‌مند» نامید؛ و ما به‌ طور کامل متوجه هستیم که چرا او از چنین عبارتی استفاده کرد.

استفاده از ترلو در عین حال که بسیار آسان و بدیهی است، عملکرد قدرت‌مندی را ارائه می‌دهد. این امر باعث می‌شود که ترلو برای افراد و تیم‌هایی که از جریان‌ کاری ساده استفاده می‌کنند، گزینه‌ی مناسبی باشد. خواه بخواهید برای پیگیری وظایف کسب‌وکارتان از ترلو استفاده کنید، خواه برای مقایسه‌ی نوشته‌ها به شیوه‌ی آرشیوی آن را به کار بگیرید، ترلو این کار را برای شما آسان و سریع می‌کند. ترلو انعطاف جیرا (یا سایر ابزارهای اتلسین) را ندارد، اما وقتی کار با آن را شروع می‌کنید، کاربرپسندتر و ساده‌تر است. با این حال، استفاده از نکات و ترفندهای گفته‌شده کار شما را تا حدودی آسان‌تر می‌کند و به روند آن سرعت می‌بخشد؛ علاوه‌ براین، نسخه‌ی پایه‌ی نرم افزار ترلو برای استفاده رایگان است؛ بنابراین، با امتحان کردن آن چیزی را از دست نخواهید داد.

مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *