حرفه طراحی خود را با محتوای به‌روز و متفاوت ما که باهدفِ پرورش مهارت‌ها و رها کردن خلاقیت ایجاد شده است، به سطح بعدی ببرید

مشترک شوید
فیدها

نگاهی به کمپانی بِـنلی موتورز Benelli

هر کسی که کمی در دنیای موتور سیکلت پرسه زده باشد، نام شرکت بنلی را شنیده است و موتورسیکلت‌های آن را در خیابان‌ها به کررات دیده است. اگر بخواهیم رک بگوییم بنلی دم دست‌ترین و ارزان‌ترین برند است که با آن می‌توانید خودی در موتورسواری نشان دهید، به همین دلیل نام آن بر سر زبان‌ها افتاده است. [um_loggedin]

beneli بنلی موتور2 دیزاین کلاب

کمپانی بنلی (Benelli) در سال 1911 به واسطه همکاری شش برادر به نام های جوزپه، جیووانی، فیلیپو، فرانچسکو، دومنیکو و آنتونیو بنلی در پزرو (Peasro) ایتالیا شکل گرفت. این کمپانی، به عنوان یکی از قدیمی ترین کارخانه های تولید موتورسیکلت در اروپا لقب گرفت. بنلی برای اولین بار در بهبوهه ی جنگ جهانی اول یعنی در سال 1919 به تولید اولین دوچرخه خود اقدام کرد. هرچند که قبل از آن نیز به عنوان یک تعمیرگاه برای تعمیر دوچرخه ها و موتورسیکلت های فعالیت می کرد.

تاریخچه کمپانی بنلی

در سال 1921، بنلی (Benelli) نخستین موتورسیکلت واقعی خود به نام ولو موتور (Velomotore) به عنوان یک موتورسیکلت 98 سی سی با دو سیلندر را روانه بازار کرد. این موتور، زمینه ساز موفقیت های بنلی و فروش آن ها در سراسر اروپا شد.

. پنج سال بعد یعنی در سال 1926، جوزپه بنلی، موتوری 4 سیلندر با ظرفیت 175 سی سی را طراحی کرد و این امر در نهایت نتیجه ای جز قهرمانی در مسابقات موتورسواری ایتالیایی در سال های 1927، 1928، 1930 و 1931 در پی نداشت.

در سال 1934، کمپانی بنلی موفق به تولید انبوه موتورسیکلت نسخه Gran Sport 175 شد.

در سال 1940 موتورسیکلت VLC500 ساخته و به بازار عرضه شد. این موتور به سوپر شارژر مجهز شده بود که البته هیچگاه اجازه نیافت تا در مسابقات موتورسواری راه یابد. در همان سال، دولت، کمپانی بنلی را موظف کرد تا این موتورسیکلت ها را برای مقاصد نظامی تولید کند. در آن زمان، بنلی به جایگاه محکمی در پزاروی(Pesaro) ایتالیا دست یافتند و در حدود 800 کارمند و کارگر را در اختیار داشتند. اما در نهایت با شروع جنگ جهانی دوم و شکست هایی که بر آن ها متحمل شد، موجب نابودی و وقفه فعالیت کمپانی بنلی (Benelli) شد.

در سال 1950، کارخانه بنلی مجددا سرپا شد و با تولید موتورسیکلت Leoncino 125 فعالیت خود را از سر گرفت.

در سال 1961، که مصادف با جشن پنجاه سالگی بنلی بود، رکود در صنعت موتورسازی موجب شد تا دو شرکت بنلی و موتوبی (Motobi) با یکدیگر ادغام شوند.

پس از آن، بعد از اتفاقات متعددی که موتور بنلی در پی داشت، از مدیری به مدیر دیگر و از شهری به شهر دیگر منتقل شد تا نهایتا در سال 2005، به عنوان اموال شرکت چینی QJ ( مخفف Quianjiang) درآمد و در آن سال با 14 هزار کارگر و تولید 1.2 میلیون وسیله نقلیه در سال، به عنوان برترین صادرکننده موتورسیکلت شناخته شدند.

چند دلیل موفقیت بنلی در بازار

مختص مشترکین دیزاین کلاب. شما به این سطح محتوا دسترسی ندارید و یا وارد اکانت خود نشدید.

ورود یا نام نویسی 🔗

برای دسترسی به صدها درس و محتوای تخصصی در دیزاین کلاب شما نیاز به ثبت نام و تهیه اشتراک دارید.

تمدید یا تهیه اشتراک 🔗 | ورود یا نام نویسی 🔗

.:برای دانلود کاتالوگ آشنایی با محتوای دیزاین کلاب کلیک کنید:.

 

 

[/um_loggedin]

جمع بندی

در فضای بین‌المللی موتورسیکلت‌های بنلی با دو مدل ریس و لئوچینو در قرن 20 مطرح شد ولی طی چند دهه اخیر این شرکت از فضای رقابتی خود در ایتالیا فاصله گرفته، و سعی در پایین آوردن قیمت محصولات خود را با تکنیک‌های مختلف دارد تا بتواند در بازارهای کشورهای دیگر موفق شود. البته همچنان برخی از مدل‌های بنلی مانند 600 در اروپا نیز موفق هستند.

مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *