درحال انتقال

کمپین متفاوت فکر کنید | اپل

متفاوت فکر کنید (یا متفاوت بیندیشید) (به انگلیسی: Think Different) شعار تبلیغاتی است که در سال ۱۹۹۷ توسط دفتر لوس‌آنجلس بنگاه تبلیغاتی چیات‌دی (به انگلیسی: TBWA\Chiat\Day) برای شرکت اپل خلق‌ شد.

متفاوت فکر کنید اپل

در #مدرسـه دیزایـن بصورت خود آموز و آنلاین

یاد می‌گیری مثل یک دیزاینر فکـر کنی ✔

یاد می‌گیری نیازهـای جامعه رو برطـرف کنی ✔

یاد می‌گیری ایـده‌هـات رو تبـدیـل به محصـول کنی ✔

یاد می‌گیری محصـولاتت رو بفروشـی و کسـب درآمــد کنـی ✔

یاد می‌گیری کسبُ‌کار شخصی خودت رو راه بندازی و مدیریت‌ش کنی✔

 

برندینگ، بازریابی، تبلیغات ریشه در زندگی اجتماعی انسان‌ها دارد و اعمال و فرآیندهایی هستند که در آن فروشنده یا تولیدکننده با انجام امری سعی دارد:

  1.  خریدار بالقوه را از تولید محصول مورد نظر آگاه کند،
  2. اعتماد اورا جلب کند،
  3. محصولی را به او بفروشد؛

تبلیغات، پیامی است که فرستنده‌اش برای دریافت پاسخ از گیرنده، با هدایت او در جهت پیشبرد اهدافی خاص، تلاش می‌کند؛ ما به وسیله‌ی یک مدل تبلیغاتی، از چگونگی به‌کار بردن ارتباطات اطلاعی و اقناعی برای رسیدن به یک ارتباطات تبلیغی، آگاه می‌شویم؛

پیش از این در این صفحه (+) به طور مفصل در مورد تبلیغات صحبت کردیم اما در این سلسله مقالات ما به بررسی کمپین ها و ویدئوهای تبلیغاتی موفق و همچنین خلاقانه پرداختیم؛

پیش نیاز مطالعه این مقالات درک مفاهیم بازاریابی، تبلیغات، برند و محصول هستش و توصیه می‌شود قبل از مطالعه مقالات این دسته بندی به مفاهیم ذکر شده تسلط داشته باشید؛

فید اصلی مقالات معرفی تبلیغات: لینک

در ویدئویی که برایاین تبلیغ ساخته شد چهرهٔ ۱۷ تن از شخصیت‌های بزرگ قرن بیستم نظیر آلبرت اینشتین، باب دیلن، مارتین لوتر، ریچارد برانسون، جان لنون، باکمینستر فولر، توماس ادیسون، محمدعلی کلی، تد ترنر، ماریا کالاس، ماهاتما گاندی، آملیا ارهارت، آلفرد هیچکاک، مارتا گراهام، جیم هنسن، فرانک لوید رایت و پابلو پیکاسو دیده‌ می‌شوند. اکثر این چهره‌ها قهرمانان شخصی استیو جابز بودند.

جابز می‌گفت: «بحث دربارهٔ سرعت پردازشگر یا حافظه کامپیوتر نبود، بلکه دربارهٔ خلاقیت بود. نه‌تنها به مشتریان بالقوه بلکه به کارمندان خود اپل نیز معطوف می‌شد. در اپل فراموش کرده‌بودیم که کی هستیم. یکی از راه‌هایی که به‌ یاد آورید کی هستید، این است که به‌ یاد آورید قهرمانان‌تان چه کسانی هستند. این، طرز تشکیل آن مبارزه بود.»

نسخه‌ای از این تبلیغ با صدای جابز و دیگری با صدای ریچارد دری‌فیوز ضبط شد. لی کلاو می‌گفت: «این‌که در تبلیغ صدای تو (جابز) باشد، باعث جذابیت و قدرت آن می‌شود و راهی برای احیاء برند اپل است.» اما نظر جابز متفاوت بود: «اگر از صدای من استفاده کنیم، وقتی مردم بفهمند می‌گویند دربارهٔ من است؛ در صورتی‌ که دربارهٔ من نیست، دربارهٔ اپل است.»

متن کامل تبلیغ

مقاله مرتبط : معرفی استیو جابز

[um_loggedin]

استیو جابز و مفهوم دیوانه بودن

اساساً موفقیت یک امر کاملاً طبیعی نیست و غیرعادی و نامعموله، چراکه آدم‌های عادی که سخت کار می‌کنن خیلی به ندرت به موفقیت می‌رسن. آدم عادی سخت کار می‌کنه که بتونه خرجش رو در بیاره. آدم عادی پول و وقت زیادی صرف مدرکی می‌کنه که به ندرت ازش استفاده‌ای می‌شه. آدم عادی وام با بهره زیاد می‌گیره تا زندگی‌اش رو سروسامان بده. آدم عادی مثل باقی آدم‌های عادی یه ماشین ساده و فله‌ای می‌خره و تو یه خونه ساده و فله‌ای زندگی می‌کنه و خودش رو اسیر حرف و نظر آدم‌هایی می‌کنه که حتی ازشون خوشش هم نمیاد. در دنیایی که عاشق راحتی و رفاه شده، متوسط بودن کار معقولیه. آدم‌ها خیلی راضی به زندگی متعارف تن می‌دن؛ برو مدرسه، کار پیدا کن، ازدواج کن، خونه بخر، بچه بیار.

وقتی به این حرف استیو جابز دقت کنی، می‌بینی که دیوانه بودن به این معنی نیست که فقط خارج از چارچوب فکر کنی، بلکه یعنی اساساً چارچوب فکری آدم‌های عادی رو تو بسازی: «به افتخار آدم‌های دیوانه، یاغی‌ها، پردردسرها، وصله‌های ناجور… اون‌هایی که جور دیگه‌ای می‌بینن؛ از قاعده و اصول خوششون نمیاد … می‌تونی ازشون نقل قول کنی، باهاشون مخالفت کنی، تصدیق یا تقبیحشون کنی، اما تنها کاری که نمی‌تونی با اون‌ها بکنی نادیده گرفتنه، چون اون‌ها با خودشون تغییر میارن… اون‌ها هستن که بشر رو به پیش می‌برن، و گرچه شاید بعضی‌ها اون‌ها رو دیوانه تصور کنن، ولی ما اون‌ها رو نابغه می‌دونیم. چون کسی که اینقدر دیوانه است که فکر می‌کنه می‌تونه دنیا رو عوض کنه، دقیقا همون کسیه که این کار رو می‌کنه». استیو جابز.

تکرار دیوانگی در کلام استیو جابز

استیو جابز در انتهای سخنرانی خود در دانشگاه استنفورد هم چنین مطلبی گفت که؛ «موقعی که من همسن شما بودم یک مجله‌ي خیلی خواندنی به نام کاتالوگ کامل زمین منتشر مي‌شد که یکی از پرطرفدارترین مجله‌هاي نسل ما بود که حاصل عشق و علاقه گروه تهیه کننده آن به این کار بود. شاید یک چیزي شبیه گوگلِ الآن، ولی سی و پنج سال قبل از این که گوگل وجود داشته باشد. در وسط دهه‌ي هفتاد آن‌ها آخرین شماره از کاتالوگ کامل زمین را منتشر کردند که پشت جلد آن نوشته بود: “حریص باشید، دیوانه باشید” stay hungry, stay foolish. این آرزویی است که من همیشه در مورد خودم داشتم و الآن در وقت فارغ‌التحصیلی شما آرزویی است که براي شما مي‌کنم».

شما به این سطح از محتوا دسترسی ندارید و یا وارد اکانت خود نشدید. بخشی از محتوا مختص اعضاء و مشترکین می‌باشد.

ورود یا عضویت

restricet content notice 3 دیزاین کلاب

خرید یا تمدید اشتراک | ورود یا عضویت

.: برای دانلود کاتالوگ آشنایی بامحتوای دیزاین کلاب اینجا کلیک کنید :.

[/um_loggedin]

مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *