طراحی جلوه های بصری VFX | CGI Design
CGI مخفف عبارتِ Computer Generated Imagery به این معنا که از گرافیک کامپیوتری برای تولید انیمیشن و تصاویر متحرک، تبلیغات تلویزیونی، فیلم و بازی های کامپیوتری استفاده میشه،
به عبارت ساده، هر تصویر دیجیتالی که به کمک کامپیوتر درست میشه رو CGI میگیم؛ در این مقاله به معرفی این رشته که از گرایشهای رشته دیجیتال دیزاین محسوب میشه خواهیم پرداخت.
CGI همیشه به فیلم یا از این قبیل، مربوط نمیشه، بلکه برای تحقیقات علمی، معماری مدرن، شبیه سازی، اهداف پزشکی، مهندسی و غیره هم ازش استفاده میشه، با این وجود، CGI عمدتا با تولید گرافیک و افکت های بصری برای تولید تصاویر متحرک شناخته میشه.
توی اغلب فیلم های ساخته شده قبل از دهه ۱۹۹۰، از تکنیک Stop Motion استفاده شده، اما برای اولین بار توی فیلم پارک ژوراسیک (۱۹۹۰)، CGI به وفور مورد استفاده قرار گرفته، این فیلم به عنوان اولین فیلمی شناخته میشه که کاراکترهای CGI اون بسیار واقعی به نظر میان.
امروزه CGI به یکی از مهم ترین عناصر فیلم سازی تبدیل شده، در فیلم Avatar جیمزکامرون و یا سریال Transformer مایکل بی، CGI تقریبا توی اکثر فیلم ها برای تولید جلوه های ویژه با کیفیت مورد استفاده قرار گرفته، نه فقط فیلم. تبلیغات تلویزیون هم از این تکنیک برای تولید شات های با کیفیت و تصاویر واقعی کمک می گیرن. چه تبلیغ یک شامپو باشه چه گوشی موبایل!
این روزها نمیشه فیلم سازی رو بدون CGI تصور کرد. CGI، مرز بین دنیای واقعی و مجازی رو بر داشته،
پس از مرگ پل واکر در طول تولید فیلم Fast and Furious 7، این تکنیک تنها امید سازنده فیلم بود. چرا که بقیه صحنه هایی که پل واکر باید بازی می کرد رو با استفاده از CGI تولید کردن.
تعریف جلوه های ویژه بصری و معنی VFX
شما به این سطح از محتوا دسترسی ندارید و یا وارد اکانت خود نشدید. بخشی از محتوا مختص اعضاء و مشترکین میباشد.
خرید یا تمدید اشتراک | ورود یا عضویت
.: برای دانلود کاتالوگ آشنایی بامحتوای دیزاین کلاب اینجا کلیک کنید :.
جمع بندی
به لطف فیلم های سینمایی و تلویزیونی، همه ی ما جهانهای خارق العاده ای را دیده ایم که هرگز نمی توانند در سطح زمینی ما وجود داشته باشند. حتی اگر به طور معمول از ژانر فانتزی یا علمی تخیلی لذت نمی بریم، قطعاً این جلوه ها را در عمل دیده ایم – چه در سینما ، چه در تیزرهای تبلیغات و حتی در بازی های ویدئویی.
شما می توانید از این طریق جلوی صرف هزینه های بسیار زیادی را بگیرید. هوش مصنوعی در سینما حوزه ایست که نیاز به دقت و توسعه ی بسیاری دارد. در برخی تلاش های این حوزه توانسته ایم به شخصیت هایی دست یابیم که خود شان نیز نمی دانند واقعیت دارند. بخش عمده ای از جلوه های ویژه ی فیلم سیاره ی میمون ها از همین طریق ساخته شده اند.
تا سال ۲۰۴۵ منتظر این اتفاق باشید. در این سال دیگر انسان ها مجری برنامه های تلویزیونی نخواهند بود. هوش های مصنوعی به قدری قدرتمند و باهوش می شوند که حوزه ی کاربردشان از مرز های فیلمسازی نیز تجاوز خواهد کرد. اگر انسان ها نتوانستند درمانی برای سرطان یا گرمای کره ی زمین پیدا کنند، ربات ها و هوش های مصنوعی قادر به انجام چنین کاری خواهند بود.
هوش های مصنوعی به مثابه ی این که باهوش تر از ما خواهند بود شروع به ارزیابی و نظارت بر ما خواهند کرد. آن ها توانایی درک عشق و ارزش زندگی را کسب خواهند کرد. امیدوارم در مسیری که پیش می رویم دقیق باشیم وگرنه اتفاقات ناگواری در پیش روی مان خواهد بود.