درحال انتقال

نگاهی به “درآپ باکس” و انواع سرویس های آن | DropBox

باکس چیست؟ استارتآپ دیزاین کلاب

خیلی وقت ها پیش آمده است که نیاز به یکی از فایل های مهم داشته ایم اما فلش خود را فراموش کرده ایم به همراه داشته باشیم. در چنین شرایطی یا کار ما به تعویق می افتاد و یا ناچار بودیم برگردیم و فلش را برداریم. خوشبختانه امروزه برای رفع این قبیل از مشکلات، سرویس های مختلفی با عنوان فضای ابری وجود دارند که به کمک آنها و با استفاده از اینترنت می توانید به فایل هایتان بدون داشتن وسیله فیزیکی (مثل فلش مموری) دسترسی پیدا کنید. دراپ باکس Dropbox یکی از شاخص ترین سرویس های ذخیره فایل است که کاری مشابه با سرویس گوگل درایو Google drive و اسکای درایو Skydrive انجام می دهد.

دراپ باکس یک سرویس ذخیره سازی ابری اطلاعات است که کاربران بسیاری در سراسر جهان دارد. بنیان گذاران دراپ باکس دو نفر به نام‌های درو هوستون و آرش  فردوسی هستند. شاید برای شما جالب باشد که آرش فردوسی، یک ایرانی-آمریکایی است که مانند بسیاری از فعالان حوزه تکنولوژی، درس خواندن در دانشگاه (MIT) را رها کرده و ترجیح داده روی حوزه کسب و کار و ایجاد ارزش، متمرکز شود.

ویدئوی معرفی دراپ باکس

رابط کاربری دراپ‌باکس، به‌طور باورنکردنی تأثیرگذار است؛ آنچنان که سبب می‌شود این اپلیکیشن به عنوان یک انتخاب قطعی از سوی کاربران برای همگام‌سازی فایل‌ها انتخاب شود. هنگامی که شما این اپلیکیشن را بر روی وسیله اندرویدی یا ای‌اواس‌تان نصب می‌کنید، شما فوراً می‌توانید فایل‌هایتان را آپلود کنید. شما همچنین می‌توانید با استفاده از این اپلیکیشن فایل‌هایتان را با دیگر افراد به اشتراک بگذارید یا اینکه یک فایل عمومی برای هر نوع کاربری طراحی نمایید.

سرویس های دراپ باکس

در حال حاضر پس از ثبت نام در سایت فضای رایگانی به حجم ۲ گیگابایت در اختیار کاربر قرار داده می‌شود که در صورت نیاز می‌توان فضای بیشتر از آن را خریداری نمود؛ ولی در عین حال این امکان نیز وجود دارد تا در ازای معرفی هر کاربر جدید، ۵۰۰ مگابایت فضای رایگان از دراپ‌باکس (تا سقف ۱۶ گیگابایت) دریافت نمود.

کاربرد دراپ‌باکس گستره وسیعی مثل پشتیبان‌گیری از فایل‌های حیاتی تا اشتراک‌گذاری سایر فایل‌ها را در بر می‌گیرد. در اینجا می خواهیم به طور مختصری در رابطه با قابلیت های دراپ باکس توضیح دهیم. ممکن است این قابلیت ها ساده به نظر بیایند اما بسیار کاربردی و مفید هستند.

شما به این سطح از محتوا دسترسی ندارید و یا وارد اکانت خود نشدید. بخشی از محتوا مختص اعضاء و مشترکین می‌باشد.

ورود یا عضویت

restricet content notice 3 دیزاین کلاب

خرید یا تمدید اشتراک | ورود یا عضویت

.: برای دانلود کاتالوگ آشنایی بامحتوای دیزاین کلاب اینجا کلیک کنید :.

تاریخچه ی دراپ باکس

هوستون با همکاری آرش فردوسی وارد برنامه نویسی و گسترش ایده شان شدند و در اوایل به صورت تکی کار می کردند. در واقع می توان گفت هوستون و فردوسی مکمل هم بودند. فردوسی تجربه مدیریت استارتاپ را نداشت ولی هوستون عاشق مدیریت بود. بعضی وقت ها پیشنهادات منطقی فردوسی منجرو میشد نظرات خوش بینانه ی هوستون تغییر نماید. همین مکمل بودن این دو نفر سبب شد، تا در کسب و کار جدید خود به موفقیت دست یابند.

اوایل کارشان بود که آن دو موفق شدند دفتر اصلی دراپ باکس را در سان فرانسیسکو بنا کنند. سرمایه ی اولیه برای این کار مبلغی حدود 7.2 میلیون دلار بود. قطعا این مبلغ ریسک بالایی داشت. ولی شرکت توانست به سرعت توسعه یابد. و یکی از نخستین سرمایه گذاران دراپ باکس پژمان نوزاد بود.

آرش فردوسی در کمپانی خود به کار مصاحبه و کیفیت سنجی افراد جویای کار نیز بود. از وظایف دیگر او چک کردن محصول نهایی و عوام پسند بودن آن کار بود. فضای کاری که فردوسی و دوستش طراحی کرده بودند، بسیار واضح و به دور از هرگونه پنهان کاری بود. فردوسی تا سال2012  سمت مدیر ارشد فناوری را برعهده داشت. اما از سال 2013 تا به امروز عضو هیئت مدیره شده است. اکنون دراپ باکس در 13 شهر مختلف دفتر دارد و همچنین در 200 کشور و یا شاید هم بیشتر، مورد استفاده قرار می گیرد. تعداد کاربرانی که از این نرم افزار استفاده می کنند، حدودا به 500 میلیون نفر می رسد. کمپانی های معروفی مانند: آندرآرمور و نشنال جئوگرافیک از مشتریان کمپانی دراپ باکس می باشند. گفته شده که ارزش این کمپانی به مبلغی حدود 10 میلیارد دلار می رسد.

آیا دراپ ‌باکس امن است؟

همانطور که میدانید هیچ سرویسی نیست که به اینترنت وصل شود و بتوان گفت صد در صد ایمن است. این موضوع در رابطه با سیستم دراپ باکس نیز صادق است. به عنوان نمونه این سرویس در سال 2014 به علت داشتن مشکلات برنامه نویسی باعث دسترسی افراد به اطلاعات مهم و حیاتی یکدیگر به مدت 4 ساعت شد.

برای اینکه بتوانید امنیت خود را در این سرویس حفظ کنید موارد زیر را به دقت بخوانید:

  1. هیچ گاه نرم افزار دراپ باکس را بر روی سیستم غریبه نصب نکنید. در صورتی که به فایل خود در یک سیستم غیر از سیستم‌ خود احتیاج پیدا کردید باید از وبسایت دراپ باکس استفاده کنید. زیرا اگر نرم افزار دراپ باکس را در دستگاه غریبه نصب کنید یک پوشه اختصاصی برای ذخیره سازی فایل‌هایتان روی‌‌‌ همان دستگاه ایجاد خواهد شد. هرچند که شما میتوانید پس از اتمام کار، آن پوشه‌ را پاک کنید اما باز هم برای امنیت بیشتر بهتر است از این کار خودداری کنید و دراپ باکس را تنها روی دستگاه شخصی خود نصب نمایید.
  2. زمانی که از وبسایت Dropbox بر روی یک دستگاه غریبه استفاده می کنید هم باید خیلی مراقب باشید که تیک “Remember me“ را در هرگز نزنید.

مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *