اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی لرنیت
برنامههای آموزش زبان انگلیسی، یکی از گزینههای یادگیری زبان هستند و ما هر روز شاهد معرفی اپلیکیشنهای بیشتری به زبان آموزان هستیم، اینکه ما کدام برنامه را برای استفاده در مسیر یادگیری زبان، انتخاب کنیم، مستلزم داشتن شناخت کافی از امکانات برنامه، نقاط ضعف و قوت آن و نحوه استفاده از آن است.
ما در این نوشته میخواهیم برنامه لرنیت (LearnIt) که برای یادگیری زبان انگلیسی طراحی شده را مورد بررسی قرار دهیم.
لرنیت با محتوای درسمحور و سطحبندی شده یکی از اپلیکیشنهای محبوب در حوزه آموزش زبان انگلیسی است که تا به امروز مورد استقبال بسیاری از زبانآموزان قرار گرفته است. یادگیری آسان و جذاب، تمرینات متنوع و پوشش تمامی مهارتها چند نمونه از ویژگیهای منحصر بفرد لرنیت است.
وب سایت رسمی: لرنیت – آموزش زبان انگلیسی (learnit.ir)
[um_loggedin]محتوای این برنامه، شامل پنج سطح زیر است:
- سطح مقدماتی 1 (A1)
- سطح مقدماتی 2 (A2)
- سطح متوسط 1 (B1)
- سطح متوسط 2 (B2)
- سطح پیشرفته 1 (C1)
لرنیت از سطح بندی استاندارد CEFR استفاده کرده است. اما آیا با گذراندن این سطوح ما به سطح هر کدام از آن استانداردهای تعریف شده، میرسیم یا نه؟ در ادامه به این موضوع میپردازیم.
هر سطح شامل 20 درس و هر درس شامل بخشهای زیر است:
- واژه
- مکالمه
- گرامر
- چالش گفتار
- چالش شنیدار
- چالش لغات
ما به چهار درس ابتدایی سطح 1 و تمام بخشهای آن، و درس اول چهار سطح دیگر، به صورت رایگان دسترسی داریم.برای دسترسی به بقیه محتوای این برنامه باید اشتراک تهیه کنیم. طرح های متفاوتی هم برای خرید اشتراک برنامه ارائه شده است.
مزایا و نکات مثبت اپلیکیشن لرنیت
شما به این سطح از محتوا دسترسی ندارید و یا وارد اکانت خود نشدید.
ورود یا عضویت | خرید یا تمدید اشتراک
.: برای دانلود کاتالوگ آشنایی بامحتوای دیزاین کلاب اینجا کلیک کنید :.
مقاله مرتبط: یادگیری زبان های مختلف با اپلیکیشن rosseta-stone
جمع بندی درباره استفاده از لرنیت
آموزش زبان انگلیسی مانند هر حوزهی دیگری تحت تأثیر فناوری قرار گرفته است تا افراد بیشتری امکان یادگیری آن را داشته باشند. یکی از راههای نوین یادگیری زبان انگلیسی استفاده از اپلیکیشنهایی است که زیر نظر متخصصان و با توجه به اصول آموزش زبان طراحی شده است و زبانآموز را در فرایند آموزش زبان همراهی میکنند.
اینکه این اپلیکیشن تمام نیازهای ما را برای یادگیری زبان، برطرف کند، انتظار منطقی نیست. هم مسیر یادگیری زبان جدید، پیچیده تر و دشوارتر از این است که به کمک یک اپلیکیشن به آن رسید و هم متاسفانه راهکارها و برنامههای موجود عموماً از روشهای مشخص و دست آوردهای علمی حوزه یادگیری زبان و زبانشناسی استفاده نمیکنند.
شاید همهی افراد قادر نباشند فقط با اپلیکیشن و بهصورت خودخوان زبان را فرابگیرند و حتی برخی مهارتها مثل گفتار (Speaking) و نگارش (Writing) بدون راهنمایی مدرس زبان بهخوبی شکل نخواهد گرفت. بنابراین در نظر داشته باشید که اپلیکیشنهای آموزش زبان میتوانند برای شروع یا حین مراجعه به کلاسهای زبان زیر نظر مدرس نقش تقویتکننده داشته باشند و بهخصوص برای مهارتهای خواندن (Reading) و شنیدار (Listening) مؤثر واقع شوند.