میلاد منشی پور | Milad MonshiPor
میلاد منشی پور فارغ التحصیل مقطع کارشناسی رشته ی مهندسی مکانیک از دانشگاه تهران است.
میلاد منشی پور پس از فارغ التحصیلی، در صنعت نفت و گاز فعالیت داشت! وی سپس برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به کشور فرانسه رفت.
او در مصاحبه ای می گوید: ادامه تحصیل در خارج از کشور کار بسیار سختی بود! من از خانواده متمولی برخوردار نبودم و برای تحصیل در رشته MBA در دانشگاه های تراز اول دنیا مجبور بودم به شدت درس بخواندم و بالاترین نمره را در آزمون های بورس تحصیلی کسب کنم! از طرف دیگر کشور فرانسه را برای تحصیل انتخاب کردم چون می توانستم در این کشور وام بگیرم و از پس مخارج بر بیایم.

وی پس از دریافت مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته MBA از کشور فرانسه، چیزی در حدود ۱۰ سال به کار در این زمینه در شرکت های اروپایی و آمریکایی همچون کمپانی فورچون مشغول بود. وی در این باره می گوید: بعد از فارغ التحصیلی به این فکر کردم که دوست دارم وارد یک شرکت خارجی شوم و می خواستم به جای ادامه مسیر تحصیلی مشخص، مهارت های مدیریتی را کسب کنم! در واقع من خیلی سریع به این نتیجه رسیده بودم که نمی خواهم کار مهندسی انجام دهم. دلیل آن هم دوباره بر می گشت به اینکه دنبال چالش های بیشتر در زندگی ام بودم و فکر می کردم اگر بخواهم صورت مسئله های سخت تری را حل کنم، بایستی وارد حوزه مدیریت شوم و این باز یک چالش متفاوت بود که هم مشکلات کوچک داشت و هم بزرگ…
فعالیت عمده میلاد منشی پور در این سال ها، مشاوره مدیریت بود و با آنکه موقعیت شغلی و اجتماعی خوبی داشت، تصمیم گرفت به ایران بازگردد!
رزومه و تاثیرات
اونجایی که اپهای کلاس جهانی ممکنه نتونن عمل کنن، میلاد تیمی ساخت که با دانش بومی + معماری دقیق محصول تونستن یه تحول بسازن.
- بازطراحی مفهوم “اعتماد” در بازار دیجیتال ایران
- جا انداختن زبان طراحی تجربه (UX) با بومیسازی شدید
اپلیکیشن تاکسی آنلاین “تپ سی”

سرویس های تاکسی اینترنتی رو مفصل راجع بهشون صحبت کردیم در بخش معرفی استارت آپ ها و تپسی یکی ا این سرویس هاس که در ایران فعالیت داره، تپ سی (TAP30) یک پلتفرم آنلاین می باشد که راننده ها را به مسافران مرتبط می کند تا یک سفر با کیفیت انجام شود!
میلاد منشی پور درباره مدل کسب و کار تپ سی می گوید: ما دو وجه مشتری داریم. یکی رانندگان هستند و دیگری مسافران! ما با الگوریتم های خاص خودمان کاری می کنیم که تعداد سفر در ساعت برای رانندگان ماکزیمم شود و این باعث می شود درآمد راننده با وجود زحمت کمتر، بیشتر شود! از طرف دیگر پیدا کردن مسافر برای او بسیار ساده خواهد شد.
ارزش پیشنهادی ما به مسافران اولا کاهش هزینه خواهد بود؛ ثانیا کیفیت بالاتر سفر به علت نظارت های لحظه به لحظه که روی سفرها داریم…
این اپلیکیشن در خرداد ماه سال ۱۳۹۵ شمسی به شهروندان تهرانی معرفی شد. میلاد منشی پور در این باره می گوید: من و دو نفر دیگر از همکارانم یعنی حمید مهینی و هومن دمیرچی مجموعا حدود ۱۵۰ هزار دلار برای راه اندازی تپ سی سرمایه اولیه داشتیم! تپ سی از همان ابتدا که یک تیم چند نفره بودیم تا به حال که اندازه سازمان بزرگ شده است، رشد خیلی پر سرعتی داشته است! پرسرعتی که می گویم یعنی در حدود هفته ای 15 تا 20 درصد رشد داشتیم… ما چندین میلیون سفر موفق در ماه به مشتریان خود ارائه می دهیم و این رقم هم در حال رشد است… بیشتر از 150 هزار راننده در سرویس ها خدمات می دهند (۲۵۰ هزار راننده ثبت نام شده داریم که از این تعداد، ۱۵۰هزار راننده فعال هستند و در بازه های زمانی مختلف کار می کنند) و بیش از 150 کارمند تمام وقت و حدود 80 کارمند پاره وقت داریم.
سبک کاری
شما به این سطح از محتوا دسترسی ندارید و یا وارد اکانت خود نشدید.
ورود یا عضویت | خرید یا تمدید اشتراک
.: برای دانلود کاتالوگ آشنایی بامحتوای دیزاین کلاب اینجا کلیک کنید :.