درحال انتقال

ریموند لویی | Raymond Loewy

ریموند لویی | Raymond Loewy
ریموند لویی | Raymond Loewy

مـلـیّـت: فرانسه

حرفه: طراح محصول

ریموند لویی ۱۸۹۳-۱۹۸۶ تولد در پاریس و مرگ در موناکو، طراح صنعتی آمریکایی متولد فرانسه است که اقدامات وی در جهت طراحی محصول در دهه ۱۹۳۰ کمک شایانی به طراحی صنعتی به عنوان یک حرفه کرد.

ریموند لویی | Raymond Loewy

لویی در دانشگاه پاریس رشته ی مهندسی برق خواند و در ۱۹۱۰ فارغ التحصیل شد. تحصیلات فوق او در رشته مهندسی با شروع جنگ جهانی دوم ناتمام ماند و او پس از خدمتش به ارتش فرانسه، مدرک تحصیلی اش را در سال ۱۹۱۸ گرفت.

یک سال بعد لویی به آمریکا مهاجرت کرد و در آنجا به عنوان تصویرگر فشن در مجله وُگ مشغول به کار شد و در سال ۱۹۲۹، سازمان دیزاین خود را تاسیس کرد. 

زندگی حرفه‌ای

[um_loggedin] در سال ۱۹۲۹ شرکت‌های آمریکایی که در حال ورشکستگی بودند به شکل بی‌سابقه‌ای رشد کردند و از ورشکستگی نجات یافتند. برای پا بر جا ماندن، طراحی قطعات به دلیل افزایش فروش جدی گرفته می‌شد و همین امر موجب شد در ابتدا طراحی تبدیل به یک امر تجاری شود. مهم‌ترین مشخصه فرم قطعات منحنی شکل در آن زمان بیانگر پویایی عصر مدرن می‌باشد و این نویدی است برای آینده با شکوه و موفقیت برای هر مصرف‌کننده‌ای که از قبل به این سبک وابسته می‌باشد. حتی اگر فقط به مصرف کردن ادامه دهند. روش ساخت قطعات منحنی شکل هنوز به پایه و اساس تجهیزات علمی و کمال مطلوب نرسیده بود اما با این وجود آن را مختصراً بیان می‌نمود. صرف نظر از عملکرد اشیا آن‌ها جذاب و وسوسه انگیز ساخته می‌شدند. لوئی در مدت زمان زندگی خود برای شرکت‌های خصوصی بی‌شماری کار کرد و این کار را به خوبی کارهایی که برای شرکت‌های دولتی انجام داده بود به اتمام رساند.

طراحی‌های او تأثیر شگرفی روی ساخته‌های بشر گذاشته‌ است. او به عنوان مردی که آمریکا را تغییر داد شناخته شده‌است. او توانست قطعه‌های منحنی شکلی را به شکلی ساده و مؤثر طراحی کند که مقامت هوا را کم می‌کند. با این کار او توانست شغل پر زحمت و طولانی خود را به مدت ۶۰ سال پایه‌گذاری کند. او مسئولیت مرتب کردن تولیداتی از جمله ماشین‌ها، هواپیماها، ساختمان‌ها و از تمام اسباب و لوازم خانگی گرفته تا خمیر دندان و خودکار را به عهده داشت. کار کردن به عنوان مشاور برای شرکت‌های بی‌شماری از جمله شرکت موتور هاپ، کوکاکولا، اتحادیه هواپیماها، شِل، اکسون، آی‌بی‌ام، ب‌ام‌و، جنرال موتورز و ناسا او را به این فکر انداخت که طراحی ساده و مؤثر می‌تواند زیبایی را دراقتصاد منعکس سازد. در مدت زمان کسب افتخارات و جوایز بزرگی از جمله مدال طلا در حمل و نقل عمومی (برای طراحی لوکوموتیو GG-1) بیانیه بین‌المللی در فرانسه در سال ۱۹۳۷، طراح نمونه صنعت و هنر در لندن در سال ۱۹۳۷، دریافت جایزه از رئیس‌جمهور فرانسه، در سال ۱۹۸۰، به عنوان شهروند افتخاری فرانسه انتخاب شد.

او یکی از صدمین تأثیرگذاران آمریکایی در قرن بیستم، توسط مجله لایف و ساندی تایمز نام‌گذاری شده‌است.

کوکاکولا

 

شما به این سطح از محتوا دسترسی ندارید و یا وارد اکانت خود نشدید. بخشی از محتوا مختص اعضاء و مشترکین می‌باشد.

ورود یا عضویت

restricet content notice 3 دیزاین کلاب

خرید یا تمدید اشتراک | ورود یا عضویت

.: برای دانلود کاتالوگ آشنایی بامحتوای دیزاین کلاب اینجا کلیک کنید :.

[/um_loggedin]

جمع‌بندی

در دهه های ۶۰ و ۷۰، لویی  تخصص خود و خطوط ساده شده را در تکنولوژی هوا و فضا به کار گرفت و تصاویر قسمت های داخلی اِیر فورس یک را برای جان اف کندی انجام داد و از سال ۱۹۶۷ تا ۱۹۷۳ برای ناسا در طراحی های داخلی آپولو و مدار های اِسکای لَب کار کرد.

لویی همچنین کتاب های “لوکوموتیو” و “طراحی صنعتی” را نوشت و به چاپ رسانید.

ریموند لویی به معنای واقعی کلمه، انقلابی بود در صنعت که با بیش از ۲۰۰ کمپانی همکاری داشت و ” همه چیز” را، از پاکت سیگار گرفته تا ماشین و فضاپیما را طراحی کرد. طرح های او همچنان پس از مرگش در دنیا معروف است و جایگاه او در تاریخ پدر طراحی صنعتی است.

مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *