مگامنو

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

طراحی و ساخت اکسسوری | لوازم جانبی + نقشه راه یادگیری

اکسسوری ( به انگلیسی: accessory) واژه ای انگلیسی می باشد و معادل فارسی آن لوازم جانبی عه؛ لوازم جانبی اشیاء شخصی هستند، که از نظر عملکردی، مفهومی و زیبایی شناختی با مردم و محیط زیست آن ها ارتباط دارند.

  • طراحان لوازم جانبی در صنعت فشن به طراحی پوشاک مبتنی بر مصرف کاربر، محصولاتی مانند جواهرات، کیف، کفش، کمربندو… است. 
  • و در صنعت دکوراسیون طراحی وسایل‌دکوری، مبلمان، پرده‌ها و محصولات زینتی و ملحقات محصولات اصلی مشغول هستند.

طراحی‌ اکسسوری تلاش‌ می‌کند که‌ سختی‌ و خشونت‌ صنعت‌ را از آن‌ بگیرد تا محصول‌ صنعتی‌ برای‌ مشتری‌ لطیف‌ گردد و در متن زندگی اوجریان یابد در این‌ کار هم‌ منافع‌ کارفرما و هم‌ استفاده‌ کننده‌ را در نظر می‌گیرد. 

 
طراحی اکسسوری
طراحی اکسسوری و لوازم جانبی-رشته های دیزاین محور

پیش‌نیاز:

 رشته طراحی لوازم جانبی یک مهارت بین رشته‌ای محسوب میشه و ریشه های اون رو (وابسته به علاقه تون)می‌تونید در درس های طراحی صنعتی، سبک و زندگی و هنرهای تجسمی جستجو کنید. 

برای پرش به موضوع کلیک کنید:

مسیر دیزاینر-مسیری برای توسعه مهارت های دیزاین

طراحان این رشته با استفاده از ابعاد هنری و تفکر خلاق در طراحی، حلقه اتصال اصلی هستند و فرآیند طراحی اکسسوری اولین مرحله از تولید صنعتی یک کالا بوده و معادله‌ای است جامع برای رسیدن به وضعیت مطلوب و متعادل در طراحی و تولید انبوه محصول، که در حقیقت هدف نهایی آن دستیابی به راهی برای غلبه بر احساسات و رفتارهای واقعی استفاده‌کنندگان و برقراری رابطه‌ای عمیق میان کاربر و محصول می‌باشد.

اکسسوری - طراحی لوازم جانبی
-bluetooth-speaker-table اسپیکر بلوتوثی - دیزاین

يک متخصص لوازم جانبی براي ارائه­ ي محصولي بي عيب و نقص و محبوب ، نياز به قوه­‌ي تخيل، صبر و حوصله‌­ي بالا، دستان چالاک و چشمان تيزبين و حس مردم گرايانه­ دارد،
 که علاوه بر اين‌­ها، اطلاعات پايه­ ي رياضي و هنر و همچنين شناخت متریال گوناگون همچون پلاستيک­ها، فلزات، شيشه، چوب، سراميک و انواع چسب­ها مي­تواند در بهبود شرايط و محصولات ايفاي نقش کند.

در روند طراحی اکسسوری مانند خیلی از زمینه های دیگر الگوها و سبک های مختلفی وجود دارد که مجموعه ای از ویژگی ها و خصوصیات از پیش تعیین شده را برای سهولت کار در اختیار طراح قرار می دهد.
با توجه به گرایش های طراحی صنعتی، ابداع، ابتکار، خلاقیت و ایده پردازی از پایه های اساسی کار هر طراح صنعتی می باشد، پس نمی توان به صرف وجود محصولات و روش های فعلی از نوآوری و ابتکار دوری جست؛

نقشه راه مجموعه مطالب رشته طراحی اکسسوری و لوازم جانبی

می‌توانید بسته به علاقه خود مشترکا از نقشه های رشته طراحی صنعتی، معماری داخلی و یا رشته مد و استایل استفاده کنید.

مختص مشترکین سایت✔

اهمیت اکسسوری ها در فشن

اولین چیزی که با شنیدن نام فشن (Fashion) به ذهن می‌رسد، انواع پوشاک است. این در حالی است که بخش اعظمی از زیبایی‌ها و زرق و برق دنیای مُد و فشن به‌خاطر استفاده از اکسسوری‌ها است. اکسسوری (Accessory) واژه‌ای انگلیسی به‌‌معنای “لوازم فرعی، جانبی یا همراه” است؛ و در اصطلاح به گروهی از وسایل گفته می‌شود که در کنار لباس‌های اصلی برای ایجاد زیبایی، شکوه و هارمونی (تناسب) مورد استفاده قرار می‌گیرند.

این محتوا فقط برای کاربران وارد شده است.لطفا برای مشاهده این مطلب وارد شوید.

اکسسوری در دنیای مُـد و فشن به تمام لوازم جانبی به جز لباس های اصلی اطلاق می شود، انواع اکسسوری در کنار لباسهای اصلی برای افزایش جلوه و زیبایی و یا ایجاد هارمونی رنگها به کار میرود مثل ساعت، کمربند، کلاه، دستنبند، عینک و ….

نمایش کامل این مطلب مختص مشترکین دیزاین کلاب است.

  • مشترکین به گروهی از کاربران گفته می‌شود که حق اشتراک ماهیانه پرداخت می‌کنند.

بخشی از محتوای کلوب دیزاین مختص دیزاینرهای سطح پیشرفته می‌باشد“شما اشتراک ندارید و یا وارد اکانت خود نشده اید"

با فعال کردن اشتراک ویژه علاوه بر این مطلب به مطالب بسیار بیشتری دسترسی پیدا می‌کنید؛ برای اطلاعات بیشتر در مورد انواع مشترکین و انواع محتوا می‌توانید به صفحه‌ی ثبت نام مشترکین مراجعه نمایید.

اکسسوری شامل چه چیزهایی می‌شود؟

برای خرید انواع اکسسوری باید با طبقه‌بندی انواع اکسسوری و کاربردها و ویژگی‌های هریک از آن‌ها آشنا باشیم. اکسسوری‌ها را می‌توان از نظر کاربرد، جنس، برند، مدل و ویژگی‌های ظاهری دسته‌بندی کرد؛ اما مهم‌ترین نوع طبقه‌بندی اکسسوری، گروه‌بندی انواع آن در دو دسته اکسسوری‌های پوشیدنی و اکسسوری‌های حمل‌کردنی است.

  • اکسسوری‌های پوشیدنی

اکسسوری‌های پوشیدنی به تمامی محصولاتی گفته می‌شود که در کنار لباس‌های اصلی پوشیده می‌شوند. دستمال سر، دستمال گردن، شال گردن، جوراب، دستکش، انواع جواهرات، ساعت مچی، کلاه، کراوات، کمربند، دستبند، ماسک، نقاب صورت، بند شلوار (ساس‌بند) و شال و روسری از انواع اکسسوری‌های پوشیدنی هستند.

  • اکسسوری‌های حمل‌کردنی

اکسسوری‌های حمل‌کردنی یا قابل حمل کاربردهای متنوعی دارند؛ اما حتما یکی از این کاربردها، استفاده برای ایجاد زیبایی و جلوه مناسب است. برای مثال از جاکلیدی برای حمل و نگهداری از انواع کلید و سوئیچ استفاده می‌شود؛ اما خریداران جاکلیدی، همیشه به زیبایی آن و مواردی چون تناسب رنگ آن با کمربند یا لباس اهمیت می‌دهند. 

 

برخی از اکسسوری‌های حمل‌کردنی عبارتند از:

  • کیف دستی
  • کیف پول جیبی
  • ساعت زنجیردار
  • عینک آفتابی
  • بادبزن‌های دستی
  • انواع چتر (بارانی و آفتابی)
  • عصا و چوب دستی
  • جاکلیدی
  • پیکسل
  • جعبه سیگار
  • قمقمه کتابی استیل
  • فندک
 

یکی از محبوب‌ترین تجربه‌های خرید

تنوع بی‌نظیر، برندهای مشهور، کاربردهای فراوان، ترکیب انواع متریال و رنگ‌ها و ست کردن اکسسوری‌ها با سبک‌ها و استایل‌های مختلف، خرید اکسسوری‌ها را به یکی از لذت‌بخش‌ترین تجربه‌های خرید مبدل می‌کند. بعضی از اکسسوری‌ها خاص بانوان، بعضی مخصوص آقایان، برخی جوان‌پسند و برخی دیگر مورد نیاز کودکان هستند.[/restrict] [/um_loggedin]

اهمیت اکسسوری در معماری داخلی

استفاده از اکسسوری ها یکی از تاثیرگذار ترین، جذاب ترین، خلاقانه ترین و در عین حال کم هزینه ترین شیوه های تغییر فضا و نمای دکوراسیون داخلی بر اساس نیاز و روحیات فرد محسوب می شود.

اکسسوری در دنیای معمـاری به تمامی مبلمان و وسایل خانه و محل کار و فضای شهری اطلاق می‌شود که مورد استفاده روزمره ما هستند مثلِ میزو صندلی ها، چراغ ها، دستگاه های پخت و پز، لوازم ورزشی و ….

این محتوا فقط برای کاربران وارد شده است.لطفا برای مشاهده این مطلب وارد شوید.
Woman-Cooking - دستیار صوتی الکسا

بنظرشما آیا باید محصولات زیبا را در موزه‌ها و نمایشگاه‌ها دید؟! 

 یا اینکه باید دنیایی داشته باشیم که زیبایی در گوشه‌گوشه آن جلوه‌گر باشد؟

رشته طراحی صنعتی براساس دیدگاه دوم شکل گرفته است، البته نباید تصور کرد که رشته “طراحی اکسسوری” فقط به زیبایی محصولات نمی‌اندیشد بلکه این رشته معتقد است که در ساخت محصولات مورد استفاده بشر باید از لطافت، زیبایی و ظرافت هنر و همچنین فناوری و کارآیی علم بهره گرفت تا بتوان زندگی زیباتر و راحت‌تری داشت؛ یعنی طراحان اکسسوری توسعه دهنده و تکامل‌بخش محصولاتی هستند که ما هر روزه از آنها استفاده می‌کنیم.

جمع‌بندی

این رشته‌ که‌ شالوده‌ای‌ از علم‌، صنعت‌ و هنر است‌، به‌ طراحی‌ تمامی محصولات‌ می‌پردازد؛ یعنی‌ کلیه‌ لوازم‌، تجهیزات‌ و محصولاتی‌ که‌ مورد استفاده‌ انسان‌ است‌، از لوازم‌ آشپزخانه‌ گرفته‌ تا محصولات‌ بسیار پیچیده‌ مثل‌ سیستم‌های‌ کامپیوتری‌ را طراحی‌ می‌کند.

 طراحی‌ اکسسوری تلاش‌ می‌کند که‌ سختی‌ و خشونت‌ صنعت‌ را از آن‌ بگیرد تا محصول‌ صنعتی‌ برای‌ مشتری‌ لطیف‌ گردد و در این‌ کار هم‌ منافع‌ کارفرما و هم‌ استفاده‌ کننده‌ را در نظر می‌گیرد. 

اگر ایده یک اکسسوری را در ذهن دارید گرایش خودرا انتخاب کنید و این رشته را فرابگیرید. ما در مسیر طراحی و تولید محصول در کنارتان خواهیم بود.

  • چرا دیزایـن؟

    دیزاین مهارتی نه صرفا برای کار که مهارتی برای زندگی‌ست،  «دیــزاین» می‌تونه به مثابه تفکری برای خلــق و بهبــود، در زندگــی روزمره ما جاری بشه و گره بسیاری از مشکلات رو باز کنـــه؛
  • اهمیت حضور دیزاینـر

    امروزه دیزاین کاربردهایی بیش از قبل داره، حوزه های مختلفی که با دیزاین و دیزاینر سرُکار دارن هروز گسترش پیدا می‌کنن و شرکت ها هروزه بیشتر به این موضوع پی می‌برن که حضور یک دیزاینر برای طراحی محصولشون چقدر اهمیت داره؛
  • مسیـردیزاینـر

    مسیری برای توسعه مهارت های طراحی و تولید محصول

دوستش داشتید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *