حرفه طراحی خود را با محتوای به‌روز و متفاوت ما که باهدفِ پرورش مهارت‌ها و رها کردن خلاقیت ایجاد شده است، به سطح بعدی ببرید

مشترک شوید
فیدها

رشته طراحی سبُک ( لباس زیر ) + فید مطالب

اگر لباس نپوشیم احساس شرمساری می کنیم .لباس ها، ما را از گرما، سرما و خطرات محیطی در امان نگه می دارند ولی اگر شرایط محیطی بد نباشد، یعنی هوا بیش از حد سرد نباشد، در صورت لباس نپوشیدن نخواهیم مرد. بنابراین چرا لباس می پوشیم؟

 

لباس زیر امروزه یکی از ضروری ترین و مهم ترین لباس هایی می باشد که از دوران بلوغ پوشش آن آغاز میشود. این لباس ها از گذشته تا امروز با تغییر و تحول بسیار زیادی مواجه شده اند، به طوریکه نمونه های مدرن آن هیچ شباهتی با نمونه های اولیه آنها ندارند. لباس های زیر معمولا برای پوشیدن زیر لباس یا در موقعیت‌های صمیمی استفاده می شوند.

رشته طراحی لباس زیر رو در ایران کسی به طور جدی بهش نگاه نکرده مطالب کمی در این مورد در سطح وب موجود است و بهترین اونها در اینجا برای شما جمع‌آوری شده اند.

طراحی لباس زیر زنانه - انواع سوتین

پیش نیاز:


برای پرش به موضوع کلیک کنید:

مسیر دیزاینر-مسیری برای توسعه مهارت های دیزاین

طراحان لباس زیر و کلی تر همه طراحان لباس همواره در تلاش هستند تا لباسی را طراحی نمایند که متناسب با آناتومی بدن انسان باشد شیک به نظر بیاید و انسان ها در آن لباس ها احساس راحتی کنند، اما  در مورد طراحی لباس زیر با اینکه کوچک است و قیمت چندانی هم ندارد(حداقل در نمونه‌ برندهای ایرانی) اما از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا بیشتر از لباس های دیگر با پوست بدن و عضوهای حساس بدن ارتباط مستقیم دارد و باید در انتخاب جنس و مدل ودوخت آن دقت لازمه به کار برود.

 

بنا به تخمین انسان شناسان، انسان از ۱۷۰هزار سال پیش شروع به لباس پوشیدن کرد، اما انسان از چه زمانی لباس زیر را پوشید؟

تاریخچه لباس زیر

استفاده از لباس زیر برای زنان از ۴۵۰سال پیش از میلاد مسیح تا ۲۸۵سال بعد از میلاد مسیح در یونان آغاز شد. البته لباس زیر ها در آن سال ها شباهتی به لباس های حال حاضر نداشتند و اهداف دیگری برای استفاده از آن ها وجود داشت. هدف از پوشیدن لباس زیر در آن سال ها پوشاندن و پنهان کردن هرچه بیشتر برجستگی های بدن زنان بود و برای اینکار از پارچه و بند های چرمی یا پارچه ای استفاده می کردند، که در بالای سینه گره می خوردند. سال ها بعد تونیک ها و لباس های بلند، تحت عنوان لباس زیر زنانه مورد استفاده قرار گرفتند، که هدف از استفاده آن، پوشاندن بدن زنان و راحتی بیشتر بود. بعد از گذر قرن ها لباس زیری به نام کرست طراحی و مورد استفاده قرار گرفت که در قرون وسطی مردم بر این باور بودند که پوشیدن کرست ها عملی شیطانی است و از پوشیدن آن امتناع می کردند. در قرن ۱۲ میلادی نه تنها لباس جداگانه ای به نام لباس زیر طراحی نشد، بلکه میله های چوبی و استخوانی در قسمت کمر و سینه ی همان لباس های بلند زنانه تعبیه شدند.

در قرن ۱۵میلادی لباس های تنگ و سفتی به نام  Cotte برای اولین بار توسط زنان ثروتمند فرانسوی، که علاقه داشتند کمرشان باریک تر به نظر برسد مورد استفاده قرار می گرفت.

کرست های اولیه

در قرن ۱۳ میلادی از باند هایی برای کشیدن و باریک تر نشان دادن دورکمر استفاده شد. در اواخر قرن ۱۴میلادی لباس زیر هایی طراحی شد که از جلو بسته می شدند و درون آن ها از ورقه های برنجی استفاده شده بود.

و اما در قرن ۱۶میلادی مردم تصور دیگری از البسه پیدا کرده بودند، آن ها مجاب به پوشیدن لباس هایی بودند که نه تنها مناسب برای اندام واقعی آنها نبود، بلکه بسیار تنگ و گاهی همراه با مشکلات جسمانی بود؛ به عبارت دیگر، هیچ گونه سایزبندی برای البسه وجود نداشت.

در قرن ۱۷میلادی در فرانسه کاترین دومیسی همسر شاه هانری ندیمه های خود را مجبور به پوشیدن کرست های بسیار تنگی کرد که دور کمر آن ها را گاهاً به ۲۵ سانتی متر میرساند و نفس کشیدن و ساده ترین حرکات را برای آنها سخت میکرد!

چندی بعد اسپانیایی ها با اعمال تغییراتی در نحوه بسته شدن کرست ها محصول جدیدی به نام Bust را عرضه کردند.

در قرن ۱۸میلادی پزشکان متوجه آسیب های کرست به ارگان های داخلی بدن و اختلال در عملکرد دستگاه گوارش و گردش خون شدند. در نهایت در سال ۱۸۹۳ ماری توکک محصولی به نام سینه‌بند را به ثبت رساند. این لباس شامل دو کیسه مجزا برای هر سینه بود و بندهایی در طرفین داشت که از روی شانه‌ها گذشته و با قلاب در پشت بسته می‌شدند. این اولین طراحی مشابه با کرست‌های دوران مدرن بود. در سال ۱۹۱۲ برای نخستین بار کلمه سینه بند در فرهنگ لغت آکسفورد آورده شد.

سرانجام در سال ۱۹۱۳ مری فیلیپس جیکوب اولین سوتین را که از دو تکه دستمال که با روبان بهم وصل شده بودند طراحی نمود. این اختراع در سال ۱۹۱۴ به نام برسلی ثبت شد اما در سال ۱۹۲۰ نام برسلی به Bra یا همان سوتین تغییر یافت. در طی سال ها سوتین ها تغییر شکل پیدا کردند و به شکل سوتین های امروزی در آمدند.مری جیکوب min دیزاین کلاب

شناخت انواع متریال در طراحی و دوخت لباس زیر

برای ادامه باید بدونید که طراحی لباس زیر کاملا با مقوله طراحی الباقی لباس ها فرق داره و جنس نخ و پارچه تاثیر بسیار زیادی در فرم و کارکرد لباس زیر دارن.

بیاید در ادامه با چند نمونه ازاین پارچه ها آشنا بشیم.

آشنایی با چند نمونه پارچه طراحی لباس زیر

نخ پشم و موهر

 

مختص مشترکین دیزاین کلاب. شما به این سطح محتوا دسترسی ندارید و یا وارد اکانت خود نشدید.

ورود یا نام نویسی 🔗

برای دسترسی به صدها درس و محتوای تخصصی در دیزاین کلاب شما نیاز به ثبت نام و تهیه اشتراک دارید.

تمدید یا تهیه اشتراک 🔗 | ورود یا نام نویسی 🔗

.:برای دانلود کاتالوگ آشنایی با محتوای دیزاین کلاب کلیک کنید:.

 

 

 

 استفاده از پارچه های مختلف تنها با هدف جلب رضایت مشتریان صورت میگیرد، چرا که معمولا افراد با پارچه های متفاوت احساس راحتی دارند از همین رو طراحان سعی دارند با به کارگیری پارچه های مختلف توجه خریداران را به خود جلب نمایند.

نکته ی دیگر در مورد نخی است که برای دوخت لباس زیر استفاده می شود این نخ باید از جنس نرم و لطیفی باشد و دارای استحکام خوبی هم باشد و نباید زبر و یا از جنس پلاستیک باشد.همچنین کش های استفاده شده در انواع سوتین ها هم باید نرم و انعطاف پذیر باشند تا حساسیتی برای پوست ایجاد نکنند و این کش ها نباید پس از چند بار شست و شو خاصیت کشسانی خود را از دست داده و دفرمه شوند، زیرا موجب می شوند سوتین شل شود و دیگر فرم زیبایی نداشته باشد و کارایی سوتین از بین برود.(توجه داشته باشید که توصیه می‌شود مصرف کنندگان سوتین شب هنگام و زمان خواب حتما آن را باز کنید و در بیاورید تا به سلامتی هر چه بیشتر خود کمکی کرده باشید )

نکته مهم: در مورد شرت ها(مردانه,زنانه) هم همین مطلب صدق می کند نخ و کشی که در آن ها استفاده می شوند باید بسیار با کیفیت باشند و با شست و شو استفاده ی مداوم خاصیت خود را از دست ندهند، دیده می شود که برای دوخت شرت ها از سر دوز استفاده می شود و در واقع دوختی صورت نمی گیرد این سر دوزها در مدت کوتاهی در می روند و لباس به طور کل بلا استفاده می شود.

شناخت ابزارهای کمکی در طراحی لباس زیر 

ابزاربرای لباس زیر؟ بله داریم ! اما نه به معنای آچار و پیچ گوشتی ! در واقع ابزار کمکی لباس زیر برای تنظیم سایز طراحی شده اند …  

با کمک این ابزارها مانند قزن ، بند متحرک و … می توانید مشکلات جزیی سایز را در طراحی لباس زیر حل کنید . بنابراین خرید و شناخت تعدادی از ابزار کمکی لباس زیر می تواند کمک بزرگی در شرایط اضطراری یا بعضی از تغییرات جزیی سایز لباس زیر باشد  .

یکی از نکاتی که لازم است در این مطلب گفته شود استفاده از لباس زیرهای شیک و زیباست که می تواند اعتماد به نفس خوبی را بالاخص در خانم ها ایجاد کند.ممکن است از این حرف خنده تان بگیرد زیرا لباس زیر را کسی نمی بیند و متوجه نمی شود که شما چه نوع لباس زیری به تن کرده اید اما مگرمهم تر ازنظر خودتان هم وجود دارد ؟

خودتان وقتی لباس زیرفانتزی زیبایی به تن می کنید که از طرح و دوختی با کیفیت بهره می برد احساس بهتری نسبت به خود خواهید داشت .پس بهتر است فقط در هنگام خواب از لباس های زیر قدیمی تر و معمولی تر استفاده نمایید.

انواع لباس زیر

انواع و اقسام برش ها و دوخت ها برای لباس زیرهای مردانه و زنانه در بازار وجود دارد که متناسب با سلیقه های مختلف طراحی و تولید می‌شوند.

 

طراحی لباس زیر

چند مدل انواع لباس زیر زنانه

مختص اعضاء
بخشی از محتوا مختص اعضاء و مشترکین دیزاین کلاب می‌باشد. شما وارد اکانت خود نشده اید.

اهمیت مرحله دوخت و طراحی لباس زیر

دوخت مناسب و مقاوم در یک لباس زیر از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا لباس زیر لباسی است که باید توسط دست و به طور مداوم شسته شود پس اگر دوخت مناسبی نداشته باشد فورا دوخت آن دچار مشکل می شود و پاره خواهد شد، پس لباس زیری را خریداری کنید که حتما به صورت حرفه ای دوخته شده باشد وطراحی مناسب و زیبایی را داشته باشد.

پیشنهاد کتاب در زمینه طراحی لباس زیر

کتاب The History of under clothe بصورت تخصصی بحث طراحی لباس زیر رو مورد بررسی قرار داده + لینک

جمع بندی

 اگر به این رشته علاقه دارید بهتون تبریک می‌گم چون دست روی یک رشته خاص و خلوت گذاشتید، چون برند مطرح لباس زیری در ایران من ندیم تا بحال؛ حتما درس های مسیر دیزاینر رو در سایت دنبال کنید تا درک درستی از محصولات کاستــوم و شخصی سازی شده پیدا کنید چون خیلی مرتبط با این رشته هست؛

لباس زیر و جنس آن، یکی از مسائلی‌ست که برای سلامت انسان بسیار مهم است، 

لباس زیر یک بخش جداگانه در فروشگاه ها است و به نظر می رسد تنوع بسیار زیادی دارند، با لباس زیر زنانه مناسب، بدون توجه به اینکه چه چیز دیگری می پوشید یا نپوشید، ظاهر مناسبی خواهید داشت.

همچنین در ادامه با بررسی چند برند لباس زیر مطرح خارجی در مقاله ای دیگر این رشته رو براتون به شفافیت بیشتری خواهم رسوند، با مسیر دیزاینر همراه باشید.

مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *