عینک هوشمند متا و ری‌بن | RayBen Stories

عنوان: عینک ری‌بن استوریز با همکاری کمپانی ری‌بن و متا وارد بازار شد

لینک رسمی وب‌سایت: Ray-Ban® Stories Smart Glasses | Ray-Ban®

دروس مرتبط در مدرسه دیزاین: طراحی محصول | طراحی مد | طراحی اکسسوری

ری بن استوریز - عینک هوشمند

در #مدرسـه دیزایـن بصورت خود آموز و آنلاین

یاد می‌گیری مثل یک دیزاینر فکـر کنی ✔

یاد می‌گیری نیازهـای جامعه رو برطـرف کنی ✔

یاد می‌گیری ایـده‌هـات رو تبـدیـل به محصـول کنی ✔

یاد می‌گیری محصـولاتت رو بفروشـی و کسـب درآمــد کنـی ✔

یاد می‌گیری کسبُ‌کار شخصی خودت رو راه بندازی و مدیریت‌ش کنی✔

 

در #دیزاین ترند نگاهی داریم به محبوب‌ترین محصولات دنیای دیزاین

طـراحی صنعتی، فَــشن، معمـاری، نـرم‌افـزار، رباتیـک و …

در این صفحه لزوما قرار نیست جدیدترین محصولات رو بررسی کنیم، اینجا محصولاتی معرفی می‌شن که:

  1. خلاقانه بوده باشن،
  2. مسئله‌ای رو حل کرده باشن،
  3. جـایزه‌ای رو برنـده شـده باشـن،
  4. و مهم تر از همه تفکردیزاین پشت ایده اون‌ها بوده باشه؛

لازمه در این بخش تعامل داشته باشیم باهم تا بتونیم برای هر محصول نقدهای منصفانه ای تهیه کنیم، پس می‌خوام خواهش کنم نظراتتون رو نسبت به محصولاتی که معرفی می‌شن بنویسید؛

بصورت موازی سعی می‌کنیم در بخش جامعه دیزاین دیزاینرهای این محصولات رو گسترده تر معرفی کنیم و بعلاوه همونطور که  اشاره شد، دیزاین یک مهارت بین رشته‌ای محسوب می‌شه، رشته‌های دیزاین محور رو وقتی از عینک دیزاین بهشون نگاه می‌کنیم، همه به یک جا ختم می‌شن؛
  مثلا نگاه یک فَشن دیزاینر به مقوله رنگ برای یک گرافیست خیلی می‌تونه مفید باشه،
  یا نگاه یک معمار به ساختمان به نگاه یک برنامه نویس برای معماری نرم افزار خیلی می‌تونه کمک کننده باشه؛
فلذا زیاد مهم نیست در چه رشته‌ای فعالیت دارید، پیشنهاد می‌دم با تمام این محصولات آشنا بشید و سعی کنید ازشون در رشته تخصصی خودتون الهام بگیرید؛

پیش نیاز خواندن مقالات بخش ترندها، مطالعه سلسله مقالات مسیر دیزاینر هست، اگر اون ها رو مطالعه نکردید توصیه میشه برید از اولین قدم با ما هم مسیر بشید تا موضوعات قابل درک تر باشن واستون ممنون که همراه ما هستید؛

فیسبوک رسما وارد دنیای عینک هوشمند شد و به‌تازگی با همکاری شرکت ری‌بن از عینک هوشمند ری‌بن استوریز رونمایی کرد، اما اول بذارید ببینیم دقیقا عینک هوشمند چیه؟

عینک هوشمند چیست؟

عینک‌های هوشمند عینک‌های رایانه‌های هستند که اطلاعاتی را در کنار یا به آنچه پوشنده عینک می‌بیند، اضافه می‌کنند. بعلاوه، شیشه‌های هوشمند گاهی اوقات به عنوان عینک‌های رایانه ای استفاده می‌شوند که می‌توانند خواص نوری خود را در زمان اجرا تغییر دهند. عینک آفتابی هوشمند که برای تغییر رنگ با استفاده از وسایل الکترونیکی برنامه‌ریزی شده‌است، نمونه ای از نوع دوم از شیشه‌های هوشمند است. قرار دادن اطلاعات در یک میدان دید از طریق یک صفحه نمایش نوری (OHMD) یا عینک بی سیم تعبیه شده با صفحه نمایش شفاف (HUD) یا واقعیت افزوده (AR) که توانایی بازتاب تصاویر دیجیتال را نیز به دست می‌دهد، به دست می‌آید و همچنین به اجازه می‌دهد تا کاربر را از طریق آن را ببینید، یا بهتر است با آن را ببینید. در حالی که مدل‌های اولیه می‌توانند وظایف اساسی را انجام دهند، یعنی مثلاً فقط به عنوان صفحه نمایش جلویی برای یک سیستم از راه دور خدمت می‌کنند، همانطور که در مورد عینک‌های هوشمند با استفاده از تکنولوژی تلفن همراه یا Wi-Fi، عینک هوشمند مدرن، رایانه‌های مجهزی هستند که می‌توانند برنامه‌های تلفن همراه را اجرا کنند. بعضی از آن‌ها هندزفری هستند که می‌توانند با استفاده از دستورها صوتی زبان طبیعی از طریق اینترنت ارتباط برقرار کنند، در حالی که بقیه از دکمه‌های لمسی استفاده می‌شود.

عینک‌های هوشمند، مانند دیگر کامپیوترها ممکن است اطلاعات را از سنسورهای داخلی یا خارجی جمع‌آوری کند. ممکن است داده‌ها را از ابزار یا رایانه دیگر کنترل یا بازیابی کند. عموماً فناوری‌های بی‌سیم مانند بلوتوث، Wi-Fi و GPS را پشتیبانی می‌کنند. در حالی که تعداد کمی از مدل‌ها، یک سیستم عامل تلفن همراه را اجرا می‌کنند و به عنوان دستگاه پخش رسانه ای قابل حمل برای ارسال فایل‌های صوتی و تصویری به کاربر از طریق یک هدست بلوتوث یا فایرفاکس عمل می‌کنند. برخی از مدل‌های عینک‌های هوشمند، همچنین ویژگی ثبت وقایع و قابلیت ردیاب فعالیت را دارا می‌باشند.

امکانات و برنامه‌های کاربردی

همانند سایر دستگاه‌های ثبت وقایع و ردیابی فعالیت، دستگاه ردیابی GPS و دوربین دیجیتال برخی از عینک‌های هوشمند، می‌توانید برای ضبط داده‌های تاریخی استفاده شود. برای مثال، پس از اتمام تمرین، داده‌ها را می‌توان بر روی یک کامپیوتر یا آنلاین بارگیری کرد تا یک گزارش از فعالیت‌های ورزشی برای تجزیه و تحلیل ایجاد شود. برخی از ساعت‌های هوشمند می‌توانند به عنوان دستگاه‌های ناوبری GPS کامل، نمایش نقشه‌ها و مختصات جاری عمل کنند. کاربران می‌توانند مکان فعلی خود را «علامت گذاری» کنند و سپس نام و مختصات ورودی را ویرایش کنند، که ناوبری را بر روی این مختصات جدید ممکن می‌سازد.

اگر چه برخی از مدل‌های عینک‌های هوشمند ساخته شده در قرن بیست و یکم، کاملاً کاربردی و به عنوان محصولات مستقل هستند، اکثر تولیدکنندگان توصیه می‌کنند یا حتی اجبار می‌کنند که مصرف‌کنندگان گوشی‌های تلفن همراه از سیستم عامل مشابه استفاده کنند، به طوری که بتوان دو دستگاه را برای عملکردهای دیگر و همگام سازی استفاده کرد. عینک هوشمند می‌تواند به عنوان یک برنامه اضافی برای نمایش سر صفحه (HUD) یا کنترل از راه دور گوشی کار کند و به کاربر برای داده‌های ارتباطی مانند تماس‌ها، پیام‌های SMS، ایمیل‌ها و دعوتنامه‌های تقویم هشدار می‌دهد.

عینک هوشمند ری‌بن استوریز

ری‌بن استوریز ساعت هوشمند مشترک فیسبوک و ری‌بن به حساب می‌آید و با قیمت ۲۹۹ دلار، هم‌اکنون در دسترس قرار دارد. این عینک از دو دوربین ۵ مگاپیکسلی بهره می‌برد که در قسمت بالای آن تعبیه شده‌اند. همچنین این عینک از بلندگو و میکروفون هم بهره می‌برد تا بدین ترتیب یک محصول کاملا مجهز باشد. ری‌بن استوریز یک عینک شارژی است و از کیس محافظ هم بهره می‌برد.

از لحاظ طراحی این محصول بسیار به سبک خاص ری‌بن شباهت دارد و گویا از همان عینک‌ها الهام گرفته است. اگرچه طراحی آن به خاطر تعبیه‌ی چیزهایی نظیر بلندگو، میکروفون و دوربین، اندکی با طراحی عینک‌های آفتابی ری‌بن یا عینک‌های معمولی ساخت این شرکت متفاوت است اما با این حال زیبایی خاص خود را دارد.

همان‌طور که گفته شد، این محصول از دو دوربین ۵ مگاپیکسلی بهره می‌برد که هم قادر به تصویربرداری هستند هم می‌توانند تا ۳۰ ثانیه ویدیو ضبط کنند. همچنین برای بیش از ۵۰۰ تصویر و ۳۰ ویدیو هم فضای کافی در نظر گرفته شده است. سه میکروفونی هم که درون ری‌بن استوریز تعبیه شده‌اند می‌توانند با فناوری خاصی که در آن‌ها به کار گرفته شده است، نویزها را تا حد امکان کاهش دهند تا بدین ترتیب کیفیت صدای ضبط شده حین ویدیو بسیار بالا باشد.

عینک ری بن و متا
[um_loggedin]

این عینک که به عینک‌های آفتابی هم شباهت دارد از عکاسی محاسباتی، HDR، حالت شب، تثبیت‌کننده‌ی ویدیو حین فیلم‌برداری و الگوریتم کاهش نویز هم بهره می‌برد تا بدین ترتیب در حد توانایی‌های خود، تصویر زیبایی ثبت و ضبط کند. این تصاویر و ویدیوها در اپلیکیشن Facebook View ذخیره می‌شوند تا کاربر بتواند آن‌ها را با افراد مختلف در شبکه‌های اجتماعی گوناگون نظیر اینستاگرام، فیسبوک مسنجر، توییتر،‌تیک‌تاک، اسنپ‌چت و… به اشتراک بگذارد.

کیس شارژری که برای این عینک در نظر گرفته شده است می‌تواند به اندازه‌ی کافی این محصول را شارژ کند که کاربر بتواند به مدت سه‌روز بدون نیاز به شارژ مجدد به استفاده از آن بپردازد. مثل همیشه درون بسته‌بندی این عینک یک پارچه‌ی پاک‌کننده، جعبه‌ی نگه‌دارنده و کابل USB-C برای شارژ وجود دارد.

عینک هوشمند فیسبوک و ری‌-‌بن با قیمت ۲۹۹ دلار روانه بازار می‌شود و به اسپیکرهای کوچکی مجهز شده که می‌تواند آن را به یک هدفون برای گوش دادن به موسیقی یا پادکست تبدیل کند. البته همانطور که می‌توان حدس زد، باید گوشی هوشمندتان را از طریق بلوتوث به این محصول وصل کنید. در کنار گوش دادن به موسیقی، با میکروفن‌هایی که سازنده برای کاربر درنظر گرفته، امکان صحبت کردن با آن هم وجود دارد.

در ادامه ویدئویی ببینید از آنباکسینگ و بررسی تخصصی تر این عینک؛

(نکته: ویدئو از یوتیوب لینک شده است)

[/um_loggedin]

مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درحال انتقال